ukraine_field

Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου θα πρέπει να έχουν εκδοθεί, σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, τα τιμολόγια αγοράς πιστοποιημένου σπόρου σκληρού σίτου για τους γεωργούς που αγοράζουν πιστοποιημένο σπόρο σκληρού σίτου με τιμολόγιο και καλλιεργούν σκληρό σίτο την τρέχουσα περίοδο.

Επιπλέον ο ΟΠΕΚΕΠΕ τονίζει ότι η έκδοση μπορεί να γίνει και έως τις 15 Φεβρουαρίου στην περίπτωση που υπάρχει δελτίο αποστολής έως 31/1/2019.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ αναφέρει: «Για τους γεωργούς που αγοράζουν πιστοποιημένο σπόρο σκληρού σίτου με τιμολόγιο και καλλιεργούν σκληρό σίτο την τρέχουσα περίοδο, το τιμολόγιο αγοράς πιστοποιημένου σπόρου θα πρέπει να έχει εκδοθεί έως 31/1/2019 ή έως 15/2/2019 στην περίπτωση που υπάρχει δελτίο αποστολής έως 31/1/2019».

agro24.gr

Load More Related Articles
Load More In Αγροτικά νέα
Comments are closed.

Check Also

Κώστας Τσιάρας για ΟΠΕΚΕΠΕ: Στόχος να μη κινδυνέψουν τα ευρωπαϊκά κονδύλια. Η παραίτηση του ΔΣ δεν σημαίνει παύση πληρωμών. Η εξυγίανση του Οργανισμού αποτελεί προσωπικό μου στοίχημα 

Προσωπικό του στοίχημα, χαρακτήρισε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Τσ…