enosi

Την απόκτηση του πολύπειρου ακραίου Ανδρέα Κολότσιου ανακοίνωσε την Παρασκεύη (10/08/2018) η Ένωση Δ.Μ.

Με εναν ακόμη πολύτιμο ποδοσφαιστή έδωσε τα χέρια η διοίκηση της Ένωσης.
Ο Ανδρέας Κολότσιος παλιός γνώριμος και φίλος της Ένωσης, αποκτήθηκε από την ομάδα του Πορταϊκού, αγωνίζεται στα άκρα και δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για τη διαδρομή του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

 Ωστόσο στήν Ένωση «τρέχουν» για να καλύψουν τα ανοιχτά κενά που υπάρχουν, ώστε να είναι έτοιμοι εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς!
    Σύσσωμη η Διοίκηση της Ένωσης τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.
toyota Kalyvas Vaios

Η επιστροφή του πορτιέρο!

     Ο ακρογωνιαίος λίθος που σε δύο διαδοχικές αγωνιστικές σεζόν κέρδισε εισιτήριο ανόδου με ισάριθμες ομάδες επέστρεψε!
Ο λόγος για τον πορτιέρο Αντώνη Πατσιά που την σεζόν όπου η ομάδα της Ένωσης πήρε το ένα από τα δύο εισιτήρια για την μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία ήταν ο πρώτος γκολκίπερ, επέστρεψε στην αγαπημένη του ομάδα.
Την περσινή αγωνιστική σεζόν φόρεσε τη φανέλα των ΄΄Βυσσινί Α.Ε.Λαζαρινας΄΄ στο πρωτάθλημα της γειτονικής Καρδίτσας και πανηγύρισε και εκεί την άνοδο στην Β’ ΕΠΣΚ

Έτσι, ο νέος τεχνικός της Ένωσης Κωνσταντίνος Γκουγκουλής θα βρει κάτω από τα δοκάρια έναν έμπειρο τερματοφύλακα με διακρίσεις, ώστε να αντεπεξέλθει στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Τρικάλων.

Σύσσωμη η Διοίκηση της Ένωσης τον καλωσορίζει & αυτόν στην ομάδα και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.
Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…