Diagonismos SKATH Arxiki

Στα Τρίκαλα θα πραγματοποιηθεί φέτος ο “4ος διαγωνισμός-έκθεση πτηνών συντροφιάς” του ΣΚΑΘ(Σύλλογος Καναρινόφιλων Αγριοπουλιών Θεσσαλίας) 19/11 – 26-/11, καθώς η δημοτική Αρχή των Τρικάλων, γνωμοδότησε θετικά στο αίτημα του Συλλόγου, θέτοντας υπό την αιγίδα του την όλη εκδήλωση.

Αυτή την Κυριακή 19/11 θα γίνει ο εγκλωβισμός των πουλιών, με την Δευτέρα να αποτελεί την ημέρα προσαρμογής & ηρεμίας, ενώ Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη θα είναι οι μέρες κατά τις οποίες θα πραγματοποιηθεί η κρίση των πουλιών, από ειδικό κριτή του είδους των πουλιών που διαγωνίζονται.

Η εν λόγω έκθεση, θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα “Μάρκελλου”, κατά το χρονικό διάστημα από 19 – 26 Νοεμβρίου 2017 & έχει να κάνει με καναρίνια χρώματος & τύπου, αλλά & αγριοπούλια εκτροφής, μεταλλάξεις & υβρίδια αυτών, που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο, ενώ θα μαγέψει μικρούς & μεγάλους μυώντας τους στον όμορφο κόσμο της καναρικουλτούρας, καθώς κριτής(OMJ) & εκτροφείς, θα είναι στη διάθεση του καθενός, για να τους λύσουν κάθε απορία τους.

Η διοργάνωση ανάλογου διαγωνισμού-έκθεσης, δεν έχει λάβει χώρα ποτέ άλλοτε στα Τρίκαλα & συν τοις άλλοις ήταν ένα αίτημα πολλών τρικαλινών εκτροφέων & λάτρεων του είδους, καθώς πολλοί είναι αυτοί που συμμετέχουν όχι μόνο σε εκθέσεις τοπικού χαρακτήρα, αλλά & σε πανελλήνια πρωταθλήματα με πολλές & σημαντικές διακρίσεις.

Κριτής για φέτος θα είναι ο Γερμανός (OMJ=διεθνής) Hans Johan Rein, ενδεχομένως & κάποιος Έλληνας (εθνικός), αναλόγως τις συμμετοχές.

Οι ώρες επίσκεψης για το κοινό έχουν ως εξής:

Παρασκευή 24/11…από 1:00μμ – 8:30μμ

Σάββατο 25/11 …… από 10:00πμ – 8:30μμ

Κυριακή  26/11 ….. από 10:00πμ – 1:00μμ, ημέρα κατά την οποία θα γίνουν & οι απονομές στους νικητές.

 

Μέγας χορηγός της εκδήλωσης το κατάστημα «ΑΓΡΟ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ» των Αφων Μοράκη

Agroanaptyjiaki

Diagonismos SKATH Afissa

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Με πολύ κέφι οι «Λαζαρίνες», μάγεψαν με την ερμηνεία τους, στην εκδήλωσή τους στην Πύλη (βίντεο/φωτό)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι & φέτος οι «Λαζαρίνες», από τη δημοτική Σχολή του Δήμου Πύλης, σ…