Arxiki

Εν μέσω πολλών παιδικών «ποδοσφαιρικών» χαμόγελων, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Πηγής, πραγματοποίησε απόψε το βράδυ στις 7:30 την κοπή της βασιλόπιτας, στο Ζαχαροπλαστείο «Ζούρτος» στην Πηγή.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο π. Δημ. Καλλαντζής και περιείχε δύο φλουριά, ένα για κάθε τμήμα, τα οποία αντιστοιχούσαν σε ένα ζευγάρι φόρμες, προσφορά της Ακαδημίας.

Η βασιλόπιτα και το μενού που προσφέρθηκε στους μικρούς «Μέσσι» και περιελάμβανε κλαμπ σάντουιτς και αναψυκτικό, ήταν προσφορά του Ζαχαροπλαστείου «Ζούρτος».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Τ.Κ. Πηγής κ. Χρ. Μαυρογιάννης, το μέλος του ΟΚΠΑΔ Δ. Πύλης κα Κατερίνα Πισσώνη-Ξαγαρά, ο προπονητής των τμημάτων υποδομής κ. Κ. Παπανικολάου, καθώς και αρκετοί γονείς, που βρίσκονται πάντα κοντά στα παιδιά, πιστοί στον ρόλο τους, αλλά και στους σκοπούς που πρεσβεύει & προωθεί η Ακαδημία, μέσω των υπέρτατων αξιών του Αθλητισμού.

Και για την Ιστορία, η Ακαδημία ποδοσφαίρου της Πηγής, διατηρεί δύο τμήματα, Κ10 και Κ12, τα οποία αγωνίζονται στο παιδικό πρωτάθλημα, που διοργανώνει η ΕΠΣ Τρικάλων.

DSC07357

DSC07358

DSC07359

DSC07360

DSC07361

DSC07364

DSC07365

DSC07366

DSC07367

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…