1e

Ως  πρόεδρος της κοινότητας Μουζακίου , αισθάνομαι  την ανάγκη να ευχαριστήσω τον αρμόδιο αντιδήμαρχο  κ Κουτσογιάννη Ιωάννη  καθώς και τους  υπαλλήλους του Δήμου Μουζακίου,  για την άμεση ανταπόκριση και βοήθεια τους , σε επείγον αίτημα της κοινότητας Μουζακίου.

Συγκεκριμένα από την ισχυρή βροχόπτωση των τελευταίων ημερών ,αγροτικός δρόμος  στη περιοχή Ρόγγια της κοινότητας  Μουζακίου ,μετατράπηκε  το βράδυ του Σαββάτου 4-4-2020 ,σε χείμαρρο με αποτέλεσμα το κίνδυνο  ,για τις διπλανές κτηνοτροφικές  και πτηνοτροφικές μονάδες όπως επίσης και για τις αγροτικές καλλιέργειες της περιοχής.

Με το πρώτο φως της Κυριακής  5-4-2020, ο χειριστής του JCB κ Βαγγέλης Παππάς με τη βοήθεια των υπαλλήλων του Δήμου κ Μάκη Ζαρνακούπη & Βασίλειο Σπανό κάτω από τις οδηγίες του αντιδημάρχου  κ Ιωάννη Κουτσογιάννη και μετά από άοκνες προσπάθειες   δώσανε άμεση  λύση.

Η κυκλοφορία των οχημάτων  στον αγροτικό δρόμο στη περιοχή Ρόγγια  πέριξ του παλιού τυροκομείου Καρύδα έχει προσωρινά διακοπεί . Παρακαλούνται  οι  κτηνοτρόφοι και οι αγρότες ,που χρησιμοποιούν  το αγροτικό δίκτυο της περιοχής να δείξουν τη δέουσα προσοχή  μέχρι την αποκατάσταση αυτού.

Το συμβούλιο της κοινότητας  Μουζακίου , λαμβάνοντας υπόψη το σημαντικό ρόλο ,που έχουν οι παραγωγοί  στη τοπική οικονομία της πόλης  μας και σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου μας, είναι πάντα έτοιμο να συνδράμει ,ώστε να αντιμετωπιστούν όλα τα ουσιώδη και επείγοντα προβλήματα τους.  Σε συνθήκες πρωτόγνωρης κρίσης ,για τη πατρίδα μας πρέπει όλοι μαζί να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ,ώστε να εξασφαλίσουμε γενικότερα τη καλή λειτουργία του Δήμου μας.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Μουζακίου

Αχιλλέας Καταραχιάς

1b

1c

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Για αυτό βούλιαξε το Ντουμπάι: Ερευνα «δείχνει» έναν πλανήτη που υπερθερμαίνεται επικίδυνα

(φωτό:VIA ASSOCIATED PRESS) Και προειδοποιεί ότι αυτή είναι η νέα «κανονικότητα» Η κλιματι…