mafia-ok

Η ιταλική Αστυνομία προσπαθεί εδώ και δεκαετίες να εντοπίσει το σημείο που χρησιμοποιούσε η Κόζα Νόστρα για να εξαφανίζει τα θύματά της και φαίνεται πως τελικά τα κατάφερε, αφού όπως ανακοίνωσε οι ιταλικές Αρχές πιθανότατα η τοποθεσία που είχε μετατραπεί στον ομαδικό τάφο της μεγαλύτερης μαφιόζικης οργάνωσης στον κόσμο.

Η μακάβρια ανακάλυψη αφορά ένα σπήλαιο στην κοντά στην τοποθεσία που είχε ως βάση της η Κόζα Νόστρα, όπου εντοπίστηκαν δεκάδες σκελετοί ανθρώπων.

Το σπήλαιο εντοπίστηκε λίγο έξω από το χωριό Ροκαμένα, κοντά στο Παλέρμο της Σικελίας, ενώ μέχρι στιγμής, οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει έξι σκελετούς για εξέταση, ο ένας εκ των οποίων ήταν γυναίκας. Βρέθηκαν επίσης ρούχα, παπούτσια και άλλα ενδύματα.

Οι ειδικοί αναλυτές της ιταλικής αστυνομίας δηλώνουν σίγουροι ότι πρόκειται για ομαδικό τάφο της Μαφίας και θεωρείται δεδομένο πως ακόμη πιο βαθιά, θα εντοπιστούν και άλλα μακάβρια ευρήματα.

Οι άνθρωποι αυτοί έζησαν πριν από τουλάχιστον 20-30 χρόνια. Τι κλιμάκιο της ιταλικής αστυνομίας συνέλεξε δείγμα DNA από τους σκελετούς, ώστε, ει δυνατόν, να βρεθεί η ταυτότητά τους.

koutipandoras.gr

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Το Σάββατο 27/4 & στα Τρίκαλα, η Ημερίδα «Αγροδιατροφή και Τουρισμός-Πολιτισμός», από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Περιφερειακό Συμβούλιο  Έρευνας και Καινοτομίας, σας  προσ…