20201230_191815

Στην  Πύλη και συγκεκριμένα στη Νέα Πύλη, βρίσκεται, ως γνωστόν τοις πάσι, μια οικογενειακή επιχείρηση το Αρτοποιείο «ΤΖΑΝΗΣ» που δραστηριοποιείται από το 1983 στο χώρο της Αρτοποιίας κατά κύριο λόγο και προσφέρει καθημερινά φρέσκα και υγιεινά αρτοσκευάσματα!!!

Εκεί θα βρείτε διάφορα είδη ψωμιού και αρτοσκευάσματα, ιδιαίτερα όμως αυτές τις ημέρες θα σας προσφέρει τις μοναδικές και πεντανόστιμες ΓΕΜΙΣΤΕΣ  ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΕΣ  «ΤΖΑΝΗΣ!!!», οι οποίες θα σας καταπλήξουν από την πανέμορφη διακόσμησή τους και το βασικότερο;;; από την εκπληκτική  διαχρονική συνταγή που όλοι θα θυμούνται εδώ και πολλά χρόνια τώρα, που δεν αφήνει ασυγκίνητο, ακόμα & τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!

Έτσι Θεοδοσία και Γιώργος, οι νέοι της επιχείρησης, θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσουν και να δεχθούν τις παραγγελίες σας για τη βασιλόπιτα της αρεσκείας σας, καθώς είναι το έθιμο της πρωτοχρονιάς για να σας πάει καλά η νέα χρονιά!!!

Για παραγγελίες στα τηλέφωνα επικοινωνίας…: 24340 23033 & 6976 761 812 !!!

Υπεύθυνος καταστήματος ΤΖΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.

Καλή Πρωτοχρονιά, με  υγεία  και 2021 ευχές σε όλους σας!!!!

tzanis (2)

tzanis (3)

tzanis (4)

tzanis (5)

tzanis (1)

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…