Παλλαντζά Βασούλα

Αγαπητοί Συνδημότες και αγαπητές Συνδημότισσες…

Η φετινή εκλογική διαδικασία ανέδειξε εκ νέου Δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Μαράβα και νικητή τον εκλογικό συνδυασμό «Πρώτα ο Άνθρωπος».

Η εκλογή μου, στις πρώτες θέσεις του νικηφόρου συνδυασμού, με θέτει ενώπιον σημαντικών ευθυνών και δημιουργεί υποχρεώσεις και προσδοκίες, στις οποίες θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στο ακέραιο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους, έχοντας ως μόνο κριτήριο την κοινωνική και επαγγελματική μου παρουσία, αλλά και όλους όσοι συμμετείχαν στην ψηφοφορία με γνώμονα την πρόοδο του τόπου.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον επανεκλεγέντα Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, την οικογένειά μου για την αμέριστη στήριξη που μου παρείχε, και όλους τους συνυποψηφίους μου για την ευγενή άμιλλα που επέδειξαν σε όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.

Επιπλέον, αυτές τις σημαντικές για εμένα στιγμές, μνημονεύω με ιδιαίτερη συγκίνηση, τον πατέρα μου που υπήρξε ο πνευματικός μου μέντορας και του αφιερώνω την εκλογή μου. 

Τέλος, να εκφράσω τα συγχαρητήρια σε όλους του υποψηφίους που κατόρθωσαν να εκλεγούν και να ευχηθώ καλή και δημιουργική θητεία.

Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση

Βασιλική Παλλαντζά

Ιατρός, νεοεκλεγείσα Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Πύλης 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Τα οφέλη του “γυμνού” ύπνου

Ένας στους τρεις ενήλικες κοιμάται γυμνός, σύμφωνα με μια διεθνή μελέτη από το αμερικανικό…