PALAIOKOSTAS

Η ιστορία πίσω από τον Νο 1 έλληνα καταζητούμενο, τον Βασίλη Παλαιοκώστα, δεν προκαλεί μόνο εγχώριο ενδιαφέρον αλλά έχει κερδίσει και το Χόλιγουντ.

 Μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο του Χόλιγουντ φαίνεται πως «κονταροχτυπιούνται» για να αναδείξουν τη ζωή του πιο διάσημου έλληνα καταζητούμενου μέσα από μια ταινία, ντοκιμαντέρ ή σειρά.

Μάλιστα, το podcast που αφηγείται την ιστορία του Βασίλη Παλαιοκώστα, «Outlaws: The Good Thief», έγινε το δημοφιλέστερο στην Ελλάδα και έφτασε στο top 9 των podcast σε όλο τον κόσμο.

 «Είναι μία συναρπαστική ιστορία, η οποία έχει όλα τα συστατικά ενός τηλεοπτικού hit. Έχει κινηματογραφικές αποδράσεις και ληστείες, έχει πρωταγωνιστές που είναι σαν να τους βγάλαμε από το central casting», είπε ο Κωνσταντίνος Λινός, υπεύθυνος επιχειρηματικών υποθέσεων σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής podcast στον κόσμο, της Kaleidoscope.

Δεν είναι μόνο η ενεργός δράση και ζωή του Βασίλη Παλαιοκώστα που κεντρίζει το ενδιαφέρον και η ιστορίες που τον θέλουν να έχει ευεργετήσει απλούς πολίτες ως άλλος Ρομπέν των Δασών αλλά και οι θρύλοι γύρω από την εξαφάνισή του μετά την απόδρασή του από τις φυλακές του Κορυδαλλού με ελικόπτερο το 2009.

Πηγή:topontiki.gr

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Ειρήνη, Αμιλλα και Ισότητα, το μήνυμα της Ολυμπιακής Φλόγας από τα Τρίκαλα

Μπροστά σε πλήθος τρικαλινών, με συγκίνηση και υπερηφάνεια, η Ολυμπιακή Φλόγα διήλθε από τ…