mpeos-1-630x385

Εκτός ελέγχου βγήκε η κατάσταση το Σάββατο πρωί στην Άλλη Μεριά στον Βόλο, όπου κάτοικοι της περιοχής είχαν συγκεντρωθεί, με αφορμή το μπάζωμα του ρέματος στην περιοχή, το οποίο καταγγέλλουν πως γίνεται χωρίς στοιχειώδη μελέτη.

 Στο ρέμα ρίχνονται όλες οι φερτές ύλες από τις καταστροφές των πλημμυρών που προκάλεσε η κακοκαιρία, όπως μπάζα, δέντρα, κροκάλες, και οι κάτοικοι που έχουν καταστραφεί και έχασαν τα σπίτια τους συγκεντρώθηκαν το πρωί για να αποτρέψουν το μπάζωμα.

«Τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφιζα»

Από την Παρασκευή το απόγευμα βρίσκονται στο ρέμα και έχουν δημιουργήσει ανθρώπινη αλυσίδα.

Την Παρασκευή κλήθηκε η Αστυνομία στο συγκεκριμένο σημείο ενώ το εργολαβικό συνεργείο που εμφανίστηκε ξανά το Σάββατο το πρωί, βρέθηκε αντιμέτωπο ξανά με τις διαμαρτυρίες των κατοίκων.

Η Αστυνομία κλήθηκε εκ νέου και μετά από λίγο στην περιοχή εμφανίστηκε και ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος ο οποίος κατέληξε να έχει έντονη λογομαχία με έναν από τους κατοίκους, τον οποίο μάλιστα γύρισε και χτύπησε.

Ακολούθησε ανταλλαγή χαρακτηρισμών και βρισιών.

«Τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφιζα» φώναζε ο πολίτης.

Ο Αχιλλέας Μπέος ακούγεται έπειτα να δίνει εντολή στους αστυνομικούς να συλλάβουν όλους τους διαμαρτυρόμενους γιατί παρεμπόδιζαν το έργο, ενώ κάτοικος που ήταν μέσα στο ρέμα, κατέγραφε τα γεγονότα.

 Πηγή:tribune.gr
Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…