Agelis

Ομιλία  στο Ράδιο Σταγών και συνάντηση με την Ελευθερία Τζανακούλη…

Στο Ράδιο Σταγών μίλησε σήμερα ο Καλαμπακιώτης  Δικηγόρος  και Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό της Ελευθερίας Τζανακούλη κ. Βασίλης Αγγέλης.

Ο κ. Αγγέλης εξήγησε τους λόγους που κατεβαίνει Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος και δη με τον συνδυασμό «Ενωμένοι Θεσσαλοί»  της Ελευθερίας Τζανακούλη.

Ο κ. Αγγέλης έστρεψε τα πολιτικά του βέλη του, κατά του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστού, για τις μεγάλες καταστροφές που προκάλεσε η πλημμύρα. Επίσης  για το γεγονός ότι δεν ανέλαβε  την πολιτική  ευθύνη  και πέραν της δικαστικής έρευνας.

Ακόμη κατηγόρησε τον κ Αγοραστό ότι ήταν εξαφανισμένος και τον τελευταίο καιρό επιχειρεί με επικοινωνιακά τρικ να  κερδίσει εντυπώσεις και δεν θα πετύχει  τον σκοπό του. Αντίθετα οι Θεσσαλοί θα τον τιμωρήσουν για τα πεπραγμένα  του,  στην κάλπη.

Υποστήριξε επίσης  ότι υπήρξε μεγάλη θεομηνία, αλλά σε καμία  περίπτωση δεν ισχύει  το αφήγημα  ότι «η κακοκαιρία ήταν θηριώδης» και δεν γινόταν να συγκρατηθούν τα νερά και  εάν υπήρχαν αντιπλημμυρικά έργα θα σώζονταν η Θεσσαλία ή οι ζημιές θα ήταν πολύ μικρές .

Η Θεσσαλία πρέπει να αλλάξει, ανέφερε και οι εκλογές τις Κυριακής δίνουν αυτή την ευκαιρία στους πολίτες, ζητώντας την στήριξη του κόσμου, τόσο για τον ίδιο, όσο και  στο πρόσωπο  της Ελευθερίας Τζανακούλη  και  τον συνδυασμό.

Το μεσημέρι επισκέφτηκε τα Τρίκαλα, όπου πραγματοποιούσε δυναμική περιοδεία η επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένοι Θεσσαλοί» κα Ελευθερία Τζανακουλη μαζί με συνυποψήφιους, τους οποίους συνάντησε και συνομίλησε μαζί τους.

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Ρεκόρ συμμετοχών στις «Λαζαρίνες 2024» στα Τρίκαλα 

Πάνω από 500 οι συμμετοχές από μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων είτε ομαδικά είτε ατομικά …