troxaio Pyli (1)

«Άγιο» είχε νεαρός οδηγός ΙΧ, που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, το οποίο σημειώθηκε χθες το πρωί στην Πύλη και στην περιοχή «Χιόνι Βρύση.»

Συγκεκριμένα, το ΙΧ έχοντας κατεύθυνση από Μουζάκι προς Πύλη, το οποίο οδηγούσε 27χρονος οδηγός, στο σημείο των στροφών όπου υπάρχουν κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις στην περιοχή «Χιόνι Βρύση» και λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, όπως δήλωσε στο Pylinews.gr ο οδηγός του, το οποίο ο ίδιος χαρακτηρίζει «σκοτώστρα» και εφιστά την ιδιαίτερη προσοχή των οδηγών, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε υπάρχον τοιχίο, έχοντας ως αποτέλεσμα, ΕΥΤΥΧΩΣ !!! τον ελαφρύ τραυματισμό του.

Στο σημείο προσέτρεξαν άμεσα περιπολικό του ΑΤ Πύλης,  καθώς και ασθενοφόρο του ΚΥ Πύλης το οποίο μετέφερε τον νεαρό οδηγό με ελαφριές εκδορές και σωματικό άλγος στα επείγοντα αυτού, για τις πρώτες φροντίδες και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων για περαιτέρω έλεγχο και φροντίδα.

Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες, υπό τις οποίες συνέβη το τροχαίο, έχει αναλάβει το ΑΤ Πύλης.

*Να επισημάνουμε, πως στην συγκεκριμένη επαρχιακή οδό, δεν είναι μόνο το συγκεκριμένο σημείο που ενέχει κινδύνους για τροχαία συμβάντα, αλλά & άλλα, καθώς και άλλες φορές η ΕΟ Πύλης-Μουζακίου, έχει δώσει παρόμοια συμβάντα, οπότε επιβάλλεται αυξημένη προσοχή από όλους τους οδηγούς, ιδίως τώρα που έρχεται Χειμώνας και οι κακές καιρικές συνθήκες, δίνουν αυξημένη ολισθηρότητα…

troxaio Pyli (2)

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιημένο Green Data Center η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και την ενδυνάμωση της υπεύθυνης εν…