Η νηστεία πλέον δεν αποτελεί λόγος να στερηθείτε σε αυτές τις γιορτές, αγαπημένες σας γεύσεις, όταν δίπλα σας είναι το Πρατήριο Αρτοζαχαροπλαστικής “Το Στάχυ”, στους Γόμφους, που προσπάθησε και φρόντισε γι’ αυτό.
Το φαγητό και τα κάθε είδους εδέσματα, είναι μια σειρά από διάφορες μνήμες, στιγμές κρυμμένες μέσα τους σε μικρές μπουκιές! που μας ταξιδεύουν χρόνια πίσω σε μοναδικές στιγμές, παρέα με αγαπημένα μας πρόσωπα.
Έτσι χριστουγεννιάτικα εδέσματα που ήσασταν αναγκασμένοι να στερηθείτε, τώρα μπορείτε να τα απολαύσετε άφοβα…
Τα αγαπημένα σας μελομακάρονα με επικάλυψη μαύρης και λευκής σοκολάτας, είναι εδώ!!! φυσικά με όλες τις υπόλοιπες λιχουδιές, που σας είναι πλέον γνωστές, συντροφιά με νέες παραλαβές από ονειρεμένες γεύσεις, όπως του χριστουγεννιάτικου ιταλικού πανετόνε!!! με γέμιση βελγικής σοκολάτας, σταφίδας και πορτοκαλιού, με την εγγύηση μυστικών συνταγών του “Πράσινου Μύλου”, ενώ καθ’ οδόν είναι τσουρέκια γεμιστά oreo και κάστανο και το νέο… τσουρέκι “Μπακλαβά!!!” , το παραδοσιακό “Χριστόψωμο” και φυσικά οι ασύλληπτες “Βασιλόπιτες”, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!!!
Και για τους μικρούς μας φίλους, αλλά και το στόλισμα της χριστουγεννιάτικης γωνιάς σας, μια σειρά από προτάσεις με έντονη χριστουγεννιάτικη διάθεση και εικόνα, μπισκοτάκια αστεράκια, χιονανθρωπάκια και ελατάκια, με βάση τη σοκολάτα και το βούτυρο, διανθισμένα με ποικιλία μπαχαρικών και πορτοκαλιού!
Και μάλιστα όλα αυτά και σε συσκευασίες δώρου!!!
Στις γιορτινές μέρες κοντά σας και με απογευματινό ωράριο.
Για ο,τιδήποτε επικοινωνείστε μαζί μας! Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!
















