Fiki (1)

Άλλο ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο φωταγωγήθηκε σε μια άλλη Τοπική Κοινότητα του Δ. Πύλης, αυτή της Φήκης, σήμερα το απόγευμα στις 6:00, δίνοντας χαρά και γεμίζοντας με αστραφτερά χαμόγελα μια πλειάδα από παιδάκια, που γέμισαν την πλατεία της Φήκης, σκορπώντας παντού το μήνυμα της ελπίδας, ευγνωμοσύνης & αλληλεγγύης, με τον δικό τους αγνό & δαψιλή τρόπο, κάνοντας και εμάς τα «μεγάλα παιδιά» να νιώσουμε έστω και για λίγο «μικρά παιδιά», ταξιδεύοντας μαζί τους σε κόσμους που αφήσαμε πίσω μας, που ποτέ όμως δεν ξεχάσαμε και θα μας ακολουθούν για πάντα στις αναμνήσεις μας!~

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, που σήμερα στην Φήκη ήρθε και μια μιαν άλλη ιδιότητα, αυτή του παππού που δεν χαλάει χατίρια, μιας και τον συνόδευαν δύο από τα εγγονάκια του.

Ο Δήμαρχος έστειλε τα «Χρόνια του Πολλά» σε όλο τον κόσμο, εκθείασε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης, τον Αντιδήμαρχο κ. Γ. Τζιορτζιώτη, την Αντιπρόεδρο του ΟΚΠΑΔ κα Μαρ. Πανάγου, τον Σύλλογο Διαδασκόντων & Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Δημ. Σχολείου & Νηπιαγωγείου Φήκης, αλλά & το ΚΔΑΠ «Αερόστατο», για την άρτια διοργάνωση.

Παράλληλα στον Δήμαρχο δόθηκε η ευκαιρία να αναφερθεί και στην κατασκευή του νέου αθλητικού κέντρου με γήπεδο ποδοσφαίρου 8χ8, μπασκετ, περιπατητιτκές διαδρομές & τουριστικό περίπτερο, ενώ «…η δημ. Αρχή προσπαθεί σύμφωνα με τις οικονομικές δυνατότητες που έχει να βρίσκεται κοντά σε κάθε Δημοτική Ενότητα», είπε χαρακκτηριστικά.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο πρόεδρος της ΤΚ Φήκης κ. Γεωρ. Βρατσίστας και η βουλευτής της ΝΔ Τρικάλων κα Κατ. Παπακώστα.

Στη συνέχεια τα παιδιά υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους & αυτών του ΚΔΑΠ «Αερόστατο», τραγούδησαν γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια και έστειλαν τις ευχές τους παντού στον κόσμο…

Η εκδήλωση έκλεισε με πολύ χορό, καθώς οι εμψυχώτριες-ηθοποιοί Βάγια Γουλοπούλου & Βίκυ Φαγκρίδα, ήταν και πάλι παρούσες, δίνοντας πολύ ρυθμό και κέφι, με το μοναδικό μουσικοκινητικό τους πρόγραμμα, εμπλουτισμένο με θεατρικό παιχνίδι!!!

Στην εκδήλωση απόψε στην Φήκη παραβρέθηκαν επίσης, οι Αντιδήμαρχοι… Οικονομικών κ. Μάκης Παπαγεωργίου & Πολ. Προστασίας κ. Χρ. Ζιάκας, οι δημ. σύμβουλοι κ.κ. Άρης Τζάνης, Κ. Δούλαλας, Σωτ. Αγγέλης, ο στενός φίλος, συνεργάτης & πρώην δημ. σύμβουλος του Δημάρχου κ. Θαν. Γιαννοτάκης, η γραμματέας του ιδιαίτερου γραφείου του Δημάρχου κα Μάνη Γιαννοτάκη και ο επικεφαλής της Αξ/κής Αντ/σης κ. Θ. Χήρας με στενούς του συνεργάτες.

Fiki (26)

Fiki (25)

Fiki (24)

Fiki (23)

Fiki (22)

Fiki (21)

Fiki (19)

Fiki (18)

Fiki (17)

Fiki (16)

Fiki (15)

Fiki (14)

Fiki (12)

Fiki (11)

Fiki (10)

Fiki (8)

Fiki (7)

Fiki (6)

Fiki (5)

Fiki (4)

Fiki (3)

Fiki (2)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Νέους δρόμους συνεργασίας στα αγροτικά προϊόντα ανοίγει η συνάντηση Αυγενάκη με τον Κινέζο ομόλογό του

Συμφωνίες για ανάληψη πρωτοβουλιών που θα εμβαθύνουν τις σχέσεις Ελλάδας – Κίνας στο…