Kostakis Thanasis

 

«Προχωράμε μαζί & πάλι με πολιτικό ήθος & εντιμότητα», είναι το κεντρικό σύνθημα του πρώην παρά τω Δημάρχω & Αντδημάρχου Οικονομικών του Δ. Πύλης κ. Θανάση Κωστάκη, όχι μόνο για τις επικείμενες Αυτοδιοικητικές της 8ης Οκτωβρίου, αλλά ανέκαθεν & καθ’ όλη την αυτοδιοικητική του θητεία, που έχει ξεκινήσει πριν από 25 χρόνια, έχοντας ως βασική του αρχή τον «Σεβασμό στην διαφορετική προσωπικότητα και στη διαφορετική ιδεολογία», του κάθε συνανθρώπου του.

Τώρα, για άλλη μια φορά ο κ. Κωστάκης, ύστερα από μία μικρή ανάπαυλα, απλώνει το χέρι & λέει «ΝΑΙ» στον «άνθρωπο» & συνεργάτη του Δήμαρχο, Κώστα Μαράβα, κοιτάζει με ειλικρίνεια στα μάτια τους συνδημότες του & με καθαρό λόγο & υπευθυνότητα, τους καλεί να βαδίσουν & πάλι αντάμα στον ίδιο δρόμο, για τις ίδιες αξίες, που απορρέουν μέσα από κοινούς στόχους & μοναδικό γνώμονα το κοινό & ανιδιοτελές συμφέρον για τον τόπο & την περαιτέρω οικονομική του ευημερία.

Προσηνής & μειλίχιος άνθρωπος ο Θανάσης, αποτελεί την ήρεμη δύναμη του Κώστα Μαράβα, που αυτή τη φορά θα κάνει τη διαφορά δίνοντας περισσότερο bonus, στην παράταξη, μιας & η απλή αναλογική της περασμένης προεκλογικής αναμέτρησης, εκτός του ό,τι τον αδίκησε κατάφορα, πέφτοντας κι αυτός ένα άλλο μεγάλο θύμα της, συν τοις άλλος τον πείσμωσε, θέλοντας τώρα να αποδείξει ότι δεν επρόκειτο για ήττα, αλλά για κατάφορη αδικία.

Επιτυχημένος επιχειρηματίας, ο Θανάσης Κωστάκης, με ανυπέρβλητη κοινωνική προσφορά, άνθρωπος χαμηλών τόνων & προπαντός ταπεινόφρων, χωρίς ίχνος υπεροψίας & αλαζονείας, μας εκμυστηρεύεται πως δεν νιώθει την ανάγκη να προσδιορίζεται από τη γνώμη που έχουν οι άλλοι για τον ίδιο, ούτε δουλεύει γι΄αυτό, αλλά είναι οι πράξεις του αυτές καθ’ αυτές που καθορίζουν τις επιλογές του, οι οποίες προκύπτουν αβίαστα από την ανάγκη ενός ανθρώπου να κατανοεί & να μεταμορφώνει τον κόσμο γύρω του, με στόχο την πολύπλευρη ανάπτυξή του, βάζοντας κάθε φορά ψηλά τον πήχη, αξιοποιώντας όσες ευκαιρίες & δυνατότητες του δίνονται, χωρίς να προσβλέπει στο «χτίσιμο» ενός πολιτικού/αυτοδιοικητικού βιογραφικού, που όπως χαρακτηριστικά λέει ο ίδιος…:

…«Ποτέ δεν ονειρεύτηκα κάτι που δεν συνάδει με τις αρχές & τις αξίες του χαρακτήρα μου. Δεν μπήκα στην Πολιτική για την Πολιτική, αλλά από την μεγάλη μου αγάπη γι’ αυτόν εδώ τον τόπο, τον οποίο δεν εγκατέλειψα ποτέ, που έζησα ως παιδί, μεγάλωσα ως έφηβος & θα φύγω ως ώριμος, με την πίστη ότι έβαλα & εγώ ένα στέρεο λιθαράκι, για το «αύριο» των παιδιών μας και τα παιδιά των παιδιών μας». 

Οπλισμένος με οξυδέρκεια, βλέπει την πραγματικότητα, αφουγκράζεται τα καθημερινά προβλήματα, δίνοντας λύσεις χωρίς τυμπανοκρουσίες & εγωπάθεια, ενώ έβαζε & αυτός μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους του, την σφραγίδα του σε μια σειρά μεγάλων έργων που είχαν γίνει ή ήταν προς δημοπράτηση, όσο κι αν κάποιοι, (σύμφωνα με τον ίδιο), προσπάθησαν να μηδενίσουν και συνεχίζουν να το κάνουν & ελλείψει λογικής επιχειρηματολογίας, εθελοτυφλούν μπροστά σε μια πραγματικότητα, που οσονούπω θα τους διαψεύσει εκκωφαντικά, καθώς όπως τονίζει & πάλι ο ίδιος…«Ο Δήμος Πύλης, ήδη εδώ και αρκετό καιρό έχει καταστεί ένα απέραντο εργοτάξιο, με ωφελούμενους μόνο τους δημότες του».

«Αισθάνομαι υπερήφανος που ως πρώην δημ. σύμβουλος & Αντ/ρχος Οικονομικών και τώρα ξανά ως υποψήφιος με τον ίδιο συνδυασμό του Δημάρχου μας, καθώς καταφέραμε ο Δ. Πύλης να χτίσει ένα καλό brad name στην αγορά, εμπνέοντας εμπιστοσύνη στους προμηθευτές του, μειώνοντας το συνολικό χρέος από 15 εκ € περίπου στα 5,8, ενώ σημαντικό επίσης είναι το γεγονός, ότι δεν υπάρχει τιμολόγιο που να μην εξοφλείται μετά το πέρας τριμήνου το πολύδιαψεύδοντας τις όποιες «Κασσάνδρες», που έκαναν λόγο για το αντίθετο»,  τόνισε ο κ. Κωστάκης.

Μετά από τεσσεράμισι χρόνια θητείας στο τιμόνι του Δήμου Πύλης με την παράταξη «Πρώτα ο Άνθρωπος» του Κώστα Μαράβα, ως δημ. σύμβουλος & Αντιδήμαρχος Οικονομικών, και ως εκ νέου υποψήφιος δημ. σύμβουλος, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει, κατ΄αρχήν τους συνδημότες του ψηφοφόρους, που με την ψήφο τους τον όρισαν στο παρελθόν απλό υπηρέτη του κοινού συμφέροντος, όλους τους συναδέλφους του που απάρτισαν το Δ.Σ. στο οποίο συμμετείχε, ζώντας καλές & κακές στιγμές, αλλά & όλους τους υπαλλήλους του Δ. Πύλης όλων των Υπηρεσιών, που μέσα σε αντίξοες συγκυρίες & πολλές φορές ξεπερνώντας τον ίδιο τους τον εαυτό, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους αγόγγυστα, φέρνοντας μαζί, τον Δήμο Πύλης, σε μια πολύ καλή θέση Πανελλαδικά στην απορρόφηση & αξιοποίηση κονδυλίων.

«Έχοντας στο πλευρό μου καλούς φίλους, φίλους «αδελφοποιτούς» θα έλεγα δεν με τρομάζει πλέον καμιά εκλογική αναμέτρηση, αντιθέτως την βιώνω σαν ένα ευχάριστο κοινωνικό ταξίδι, μέσω του οποίου γεμίζω πιο πολύ ως άνθρωπος!

Εύχομαι σε όλους Καλή Επιτυχία», δήλωσε στο pylinews.gr ο συμπαθής και χαμηλών τόνων, είναι αλήθεια, επιχειρηματίας της Πύλης, Θανάσης Κωστάκης!

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

“Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων Χρήστος Παπανικολάου – Σοφία Σακοράφα”:  Οφειλόμενη τιμή

“Ο Χρήστος Παπανικολάου και η Σοφία Σακοράφα, θα είναι για πάντα, τα μόνιμα φωτεινά παραδε…