Xiras Kentriki (1)

Την κεντρική του ομιλία στην Πύλη, μπροστά από τον χώρο του εκλογικού του κέντρου, πραγματοποίησε εψές βράδυ ο επικεφαλής του Συνδθασμού «Πορεία στο Μέλλον» κ. Θεόδωρος Χήρας, ενώπιον ενός πολυπληθούς και ένθερμου κοινού.

Αρχικά τον κ. Χήρα προλόγισε και παρουσίασε ο μέχρι πρότινος επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Βαλάντης Τσιούτσιας, και νυν εταίρος στο νέο συνδυασμό, που προέκυψε από την ένωση των δύο αυτών παρατάξεων της Αντιπολίτευσης.

Ο κ. Χήρας μέσα από μια σύντομη, αλλά περιεκτική ομιλία άσκησε για άλλη μια φορά δρυμεία κριτική στον αντίπαλό του κ. Κ. Μαράβα και την παρούσα δημοτική Αρχήγ της οποίας ηγείται, καταλογίζοντάς της απουσία έργων, κατά την περίοδο της διακυβέρνησής της.

Στην συνέχεια ο κ. Χήρας επεσήμανε βασικά σημεία του προγράμματός του, αρχής γενομένης από τις άμεσς παρεμβάσεις στις οποίες θα προβεί ο ίδιος, στην περίπτωση εκλογής του, όπως στην αποκατάσταση των ζημιών από την πρόσφατη κακοκαιρία Daniel, στην ανακούφιση των πληγέντων, με οικονομικές ενισχύσεις επιδόματα & και απαλλαγή από δημοτιά τέλη, καθώς και αντιπλημμυρικό & αντιπυρικό σχεδιασμό και άμεση διεκδίκηση του φράγματος Πύλης.

Για τους τομείς της γεωργοκτηνοτροφίας, δασών & του τουρισμού, έκανε αναφορά στην ανάπτυξη της γεωργοκτηνοτροφίας, με ορθολογική διαχείρηση του δασικού πλούτου, δημιουργία τουριστικού φορέα και ανάδειξη των αρχαιολογικών περιοχών σε Γόμφους, Πιαλεία και Πύλη.

Σχετικά με την καθημερινότητα, δήλωσε την ίδρυση γηροκομείου, βρεφονηπιακού σταθμού στην Πύλη και εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων στις υποδομές της εκπαίδευσης και του αθλητισμού.

Σημασία έδωσε στην αναγκαιότητα αναδιοργάνωσης των Υπηρεσιών του Δήμου, για διαφάνεια και επικοινωνία με τους πολίτες, όπως και λογοδοσία για πράξεις, εν’εργειες και αποφάσεις της ηγεσίας.

Κλείνοντας την ομιλία του του ο κ. Χήρας κάλεσε τον κόσμο επιλέξει στις 8 του Οκτώμβρη για τον Δ. Πύλης, μια νέα πορεία με γνώση, σύνεση και όραμα, στηρίζοντας μια παρουσία με μέλλον, όραμα & αξίες.

Στην Πύλη εψές παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν την κεντρική ομιλία του κ. Χήρα, ο ΥΠΑΝ κ. Κ. Σκρέκας, η βουλευτής της ΝΔ Τρικάλων κα Κατ. Παπακώστα, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρ. Μιχαλάκης, ο πρώην βουλευτής & Αντινομάρχης κ. Ηλ. Βλαχογιάννης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασ. Γιαγιάκος, ο αναπληρωτής Δ/ντής της 5ης ΥΠΕ κ. Ηλ. Τσιαούσης, ο Δ/ντής του ΚΥ Πύλης & πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων κ. Ιωάν. Κουτσονάσιος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Χρ. Γακόπουλος & Ντ. Μπάρδας, καθώς και οι υποψήφιες περιφρειακές σύμβουλοι κ.κ. Παναγιώτα Μανταλιά & Νικολέτα Τζιωρτζιώτη.

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί, με ολόκληρη την κεντρική ομιλία του κ. Χήρα, στην Πύλη…

Xiras Kentriki (2)

Xiras Kentriki (3)

Xiras Kentriki (4)

Xiras Kentriki (5)

Xiras Kentriki (6)

Xiras Kentriki (7)

Xiras Kentriki (8)

Xiras Kentriki (9)

Xiras Kentriki (10)

Xiras Kentriki (11)

Xiras Kentriki (12)

Xiras Kentriki (13)

Xiras Kentriki (14)

Xiras Kentriki (15)

Xiras Kentriki (16)

Xiras Kentriki (17)

Xiras Kentriki (18)

Xiras Kentriki (19)

Xiras Kentriki (20)

Xiras Kentriki (21)

Xiras Kentriki (22)

Xiras Kentriki (23)

Xiras Kentriki (24)

Xiras Kentriki (25)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σάββατο 27/4 & στα Τρίκαλα, η Ημερίδα «Αγροδιατροφή και Τουρισμός-Πολιτισμός», από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Περιφερειακό Συμβούλιο  Έρευνας και Καινοτομίας, σας  προσ…