1687104

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω τέλεσης του αγώνα αυτοκινήτου με την επωνυμία «6η Ανάβαση Ελασσόνας», θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης, από τη χ/θ 40+300 (διασταύρωση οδών 6ης Οκτωβρίου με Τσιμισκή στην πόλη της Ελασσόνας) έως και τη χ/θ 47+700 (διασταύρωση Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης με Ε.Ο. Κατερίνης – Ελασσόνας):

  • το Σάββατο (19-11-2022) κατά τις ώρες 10.00-17.00 και
  • την Κυριακή (20-11-2022) κατά τις ώρες 10.00-16.00 .

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, ως ακολούθως:

  • Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Ελασσόνα προς Κοζάνη

Όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία με προορισμό την Κοζάνη, θα εκτρέπονται από την πόλη της Ελασσόνας στην Ε.Ο. Ελασσόνας – Δεσκάτης και μέσω της Επαρχιακής Οδού Δεσκάτης – Καρπερού, θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό στο ύψος των Γρεβενών.

  • Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Κοζάνη προς Ελασσόνα

Όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία με προορισμό την Ελασσόνα, θα κινούνται στην Εγνατία Οδό και μέσω της Επαρχιακής Οδού Δεσκάτης – Καρπερού και της Ε.Ο. Ελασσόνας – Δεσκάτης θα εισέρχονται στην πόλη της Ελασσόνας.

  • Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Ελασσόνα προς Κατερίνη

Όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία με προορισμό την Κατερίνη, θα κινούνται στη Ν.Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης και μέσω της Δημοτικής Οδού Τυρνάβου – Αμπελώνα – Γυρτώνης και του Ανισόπεδου Κόμβου Γυρτώνης θα εισέρχονται στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. ή στην Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς και θα κατευθύνονται προς Κατερίνη.

  • Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Κατερίνη προς Ελασσόνα

Όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία με προορισμό την Ελασσόνα, θα κινούνται στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. ή στην Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς και μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου Γυρτώνης και της Δημοτικής Οδού Τυρνάβου – Αμπελώνα – Γυρτώνης θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης και θα κατευθύνονται στην Ελασσόνα.

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Υποσχέθηκε, έπραξε και συνεχίζει ακάθεκτη! Χαρά Καλιώρα, αντιδήμαρχος Υγείας…

Πρωταρχικός στόχος-υλοποίηση και ζωτικής σημασίας έργο της Άμισθης Αντιδημάρχου Υγείας, Κο…