pdilasia (1)

Εξαιρετική παρουσία είχαν οι ποδηλάτες του Π.Σ. Τρικάλων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγορίας παίδων στην ατομική χρονομέτρηση. 

Το περασμένο Σαββατοκύριακο 11&12 Σεπτεμβρίου η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (ΕΟΠ) σε συνεργασία με τον Δήμο Λοκρών διοργάνωσε το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου U17 στην Αταλάντη. Το Σάββατο έγινε ο αγώνας της ατομικής χρονομέτρησης 12,2km και  την Κυριακή  ο αγώνας της αντοχής 67km. Στους αγώνες ο Π.Σ. Τρικάλων συμμετείχε με δύο ποδηλάτες στην κατηγορία παίδων.

Από την πρώτη μέρα των αγώνων, παρά τον δυνατό ανταγωνισμό οι Τρικαλινοί ποδηλάτες έδειξαν το ταλέντο τους κάνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση στην ατομική χρονομέτρηση 12,2km. Ο Δημήτρης Σιδέρης με μία πολύ καλή επίδοση 16’:08’’ τερμάτισε 2ος και κατέκτησε άξια το αργυρό μετάλλιο. Ο Δαμιανός Μάντζιος επίσης με πολύ καλή επίδοση 16’:30’’ τερμάτισε στην τιμητική  6η θέση και μόλις 13 δευτερόλεπτα μακριά από το χάλκινο μετάλλιο. 

Την δεύτερη ημέρα στον αγώνα αντοχής 67km όλα έδειχναν ότι οι νεαροί ποδηλάτες της ομάδας μας θα περνούσαν ένα εύκολο πρωινό. Ο στόχος της ομάδας ήταν ακόμη ένα πανελλήνιο  μετάλλιο, αλλά σε έναν ποδηλατικό αγώνα αντοχής υπάρχουν πάντα πολλά απρόοπτα. Στο 40ο περίπου χιλιόμετρο της διαδρομής ο Δαμιανός Μάντζιος στάθηκε άτυχος αφού είχε μια  πτώση μαζί με άλλους ποδηλάτες του γκρουπ με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει τον αγώνα ευτυχώς με ελαφρά τραύματα. Ο Δημήτρης Σιδέρης έφτασε μέχρι τον τερματισμό με το πρώτο γκρουπ τερματίζοντας 18ος χάνοντας όμως και αυτός μια πολύ καλή ευκαιρία να  διεκδικήσει ακόμη ένα μετάλλιο.  

Σε γενικές γραμμές οι ποδηλάτες μας απέδωσαν τα μέγιστα, κερδίζοντας εκτός από τις επιτυχίες τους και πολλές αγωνιστικές εμπειρίες. Πολλά συγχαρητήρια για αυτές τις επιτυχίες στους αθλητές και στις οικογένειες τους. Επίσης ευχαριστούμε  τον Κύριο Παπάζογλου Παντελή πρόεδρο του Κρόνου Νίκαιας για την βοήθεια κατά την διάρκεια των αγώνων.

Την ερχόμενη Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων συνεχίζει την δραστηριότητά του με ακόμα μια διοργάνωση στην πόλη μας, του αγώνα “ΣΙΡΚΟΥΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ” . Οι αγώνες απευθύνονται στις μικρές αγωνιστικές κατηγορίες και θα διεξαχθούν στην οδό Σκοπέλου (όπου γίνεται κάθε χρόνο το παζάρι Τρικάλων). Ο αγώνας είναι μια συνδιοργάνωση του Π.Σ. Τρικάλων με τον Δήμο Τρικκαίων που είναι και ο αθλοθέτης του αγώνα.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της ομάδας για την στήριξη τους: 

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας),  PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ),  3G (ψηφιακές εκτυπώσεις),  ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

Ευχαριστούμε επίσης  τους γονείς των αθλητών που βοηθούν τα παιδιά τους να προχωρήσουν σε αυτό το δύσκολο, επίπονο, αλλά και μαγευτικό άθλημα που επέλεξαν.   

Φέτος το Σεπτέμβρη επιλέγουμε ποδηλασία για πολλούς λόγους και προπάντων FREECOVID… η ασφαλέστερη επιλογή!

pdilasia (4)

pdilasia (3)

pdilasia (2)

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Τηλέφωνα: Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785) – Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306). Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού. 

Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/

Email: [email protected]   

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην παρουσίαση της ομάδας: https://sway.office.com/tShgih5DRfJgMtYh

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Ανακοίνωση του Συνδυασμού «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών»

Στη  «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» λειτουργούμε πιστεύοντας στην δημιουργική σύνθεση των ιδε…