2024-04-07 205455

Για άλλη μια φορά Ροπωτιανοί και φίλοι του Ε.Μ.Σ. Ροπωτού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου κι έδωσαν το «παρών» στην 28η Εθελοντική Αιμοδοσία που έλαβε χώρα σήμερα Κυριακή 7 Απριλίου 2024 στο Κέντρο Υγείας Πύλης από τις 9 π.μ. μέχρι τη 1 μ.μ.

Οι αιμοδότες που κατέφθασαν στον χώρο της αιμοδοσίας έδωσαν μόλις πέντε λεπτά από τον χρόνο τους, προσέφεραν αίμα, χάρισαν απλόχερα ελπίδα και ζωή σε συνανθρώπους μας κι έγιναν παράδειγμα προς μίμηση. Ο Ε.Μ.Σ Ροπωτού χρόνια τώρα  πρωτοστατεί στην  συγκέντρωση αίματος μεταλαμπαδεύοντας τις αξίες της προσφοράς, της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς και του εθελοντισμού, θέτοντας έτσι τα θεμέλια για έναν καλύτερο κόσμο.

Ο Ε.Μ.Σ. Ροπωτού ευχαριστεί θερμά την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του ΓΝ Λάρισας, η οποία πάντα ανταποκρίνεται στο κάλεσμά του και υποστηρίζει έμπρακτα το θεάρεστο έργο του, βοηθώντας τον να πραγματοποιήσει το όραμα του για κοινωνική προσφορά και συμβάλλοντας τα μέγιστα στην υλοποίηση της αιμοδοσίας. Χωρίς την πολύτιμη συνδρομή της το κοινωνικό έργο του Συλλόγου δεν θα λάμβανε σάρκα και οστά.

Επίσης, ευχαριστεί θερμά την Διεύθυνση του Κέντρου Υγείας Πύλης, και προσωπικά τον Διευθυντή κ. Ιωάννη Κουτσονάσιο, για την αγαστή συνεργασία με τον Σύλλογο και φυσικά το προσωπικό του Κ.Υ. για την παραχώρηση του χώρου όπου έγινε η αιμοδοσία.

Στην σημερινή αιμοδοσία μεταξύ άλλων παρευρέθησαν η Δημοτική Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Υγείας κα. Χαρά Καλλιώρα, η Δημοτική Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουρισμού και Παιδείας κα Μαρίνα Πανάγου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  κα. Ρούλα Οικονόμου και κ. Βαλάντης Τσιούτσιας  κι ο Διευθυντής της Δ.Ε.Υ.Α.Π. και πρόεδρος της ομάδας Α.Ο. Κεραυνός Ροπωτού κ. Κώστας Τσόλας.

b71b844d-1233-44d4-bf05-3ea521219da2

Ropo aimodosia (9) Ropo aimodosia (8)

Ropo aimodosia (6) Ropo aimodosia (5)

Ropo aimodosia (4) Ropo aimodosia (3)

Ropo aimodosia (2) Ropo aimodosia (1)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

“Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων Χρήστος Παπανικολάου – Σοφία Σακοράφα”:  Οφειλόμενη τιμή

“Ο Χρήστος Παπανικολάου και η Σοφία Σακοράφα, θα είναι για πάντα, τα μόνιμα φωτεινά παραδε…