plymiropatheis

Η χθεσινή δράση, είναι μια έμπρακτη απόδειξη προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους δοκιμαζόμενους πολίτες των ΤΚ Παραποτάμου, Βαλομανδρίου και Λιλής

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για το περίσσευμα αγάπης που έδειξαν σε αυτήν την τραγωδία που βίωσαν οι συμπολίτες μας, στον Όμιλο Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού (Ο.Φ.Κ.Α.Θ)

Συγκεκριμένα χθες Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023 ο Όμιλος αποτελούμενος από τον Πρόεδρο κύριο Ράμο Χρήστο και 4 μέλη του μετέφεραν από τη Θεσσαλονίκη με φορτηγό, έναν (1) τόνο σε καθαριστικά-χαρτικά-ρουχισμό-κουβέρτες και φάρμακα (ντεπόν, ασπιρίνες, αντισηπτικά, αντικουνουπικά-αντισταμινικά) στην Τ.Κ του Παραποτάμου όπου και μοιράστηκαν στους κατοίκους.

Η επιχείρηση αυτή έγινε μετά από συνεννόηση του Προέδρου του Συλλόγου με τον Πρόεδρο του (Ο.Φ.Κ.Α.Θ). Η ανταπόκριση υπήρξε άμεση και συγκινητική δείχνοντας την ευαισθησία αλλά και την αγάπη του κόσμου να προσφέρει ειδικά σε περιπτώσεις ανθρωπιστικής κρίσης.

Πρόεδρε του Ο.Φ.Κ.Α.Θ δια μέσου εσάς ευχαριστούμε όλο τον Όμιλό σας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Το ΔΣ του Συλλόγου του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης

plimiropatheis (5)

plimiropatheis (4)

plimiropatheis (3)

plimiropatheis (2)

plimiropatheis (1)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Σε δύο ποδηλατικά διήμερα δρόμου και ορεινής ποδηλασίας, συμμετείχε ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων. Στα μετάλλια Ντάκου & Σιδέρης

Δύο μετάλλια για Ντάκου Ευα στην Μάνδρα και  ένα για Σιδέρη Παναγιώτη στην Άμφισσα.  Το πε…