Tseligas Dinos
Έφτασε η μεγάλη ώρα!…
Καλούμαι και εγώ λοιπόν με την σειρά μου τις επόμενες ημέρες να δώσω το προσωπικό μου στίγμα και να εκφράσω και εγώ την δική μου πολιτική σκέψη, μέσα από τα αυτοδιοικητικά δρώμενα της περιοχής μας, εκφράζοντας τη γενιά μου και όσους πήραμε την απόφαση να ζήσουμε και να δραστηριοποιηθούμε στον τόπο που μας γέννησε.
Ζήσαμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση μετά το πέρασμα της καταστροφικής καταιγίδας DANIEL σε όλη την Θεσσαλία μια καταιγίδα που και στο Δήμο Πύλης έγινε αρκετά αισθητό το άγγιγμά της. Σε μερικά χωριά λιγότερο και σε άλλα πολύ περισσότερο στα οποία κατέστρεψε περιουσίες υποδομές και επιχειρήσεις.
Χωριά και περιοχές όμως στις οποίες όπως και εγώ έτσι και όλοι οι αρμόδιοι του Δήμου μας βοηθήσαμε όπου χρειάστηκε ανοίγοντας δρόμους, χαρίζοντας ελπίδα εκεί όπου οι πλημμύρες ισοπέδωσαν ζωές και όνειρα.
Την Κυριακή στις 8 του Οκτώβρη λοιπόν, καλούμαστε να δώσουμε την ψήφο μας σε αυτούς που ήταν και θα είναι δίπλα στον άνθρωπο.
Εγώ προσωπικά επιθυμώ την στήριξή σας τόσο για εμένα τον ίδιο, όσο και για τον δήμαρχό μας Κώστα Μαράβα.
Η ισχυρή ηγεσία του Δημάρχου κ. Κ. Μαράβα, που προκύπτει μέσα μια εμπειρία χρόνιας αυτοδιοικητικής διακυβέρνησης και προσφοράς στον τόπο, μου ενισχύει ακόμη περισσότερο την πεποίθηση οτι η επιλογή μου στο πρόσωπό του ήταν η πιο σωστή και λογική, δημιουργώντας μου ταυτόχρονα το αίσθημα ευθύνης απέναντι στην γενιά που εκφράζω και θέλω να υπηρετήσω με αξιοπρέπεια, αυταπάρνηση και συνέργεια!
Υπόσχομαι, αν μη τι άλλο να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, για την επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν στην καθημερινότητα των δημοτών και να πορευθώ σε κάθε θετική εξέλιξη για κάθε χωριό του Δήμου μας
Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σάββατο 27/4 & στα Τρίκαλα, η Ημερίδα «Αγροδιατροφή και Τουρισμός-Πολιτισμός», από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Περιφερειακό Συμβούλιο  Έρευνας και Καινοτομίας, σας  προσ…