SAKKAS FORMEDIA

Με συνέντευξη στο Formedia Tv και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Τάκη, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς αναφέρθηκε επί πλήθους θεμάτων που απασχολούν τον Δήμο και τους πολίτες.

Η συνέντευξη δόθηκε στην εκπομπή Focus την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2023 και σε αυτή δόθηκε έμφαση σε δύο βασικά ζητήματα: τον άνθρωπο και την καθημερινότητα, με λύσεις, όπως τόνισε ο κ. Σακκάς, που δίνονται συνεχώς.

Με αφορμή τις πρόσφατες πλημμύρες, ο Δήμαρχος Τρικκαίων περιέγραψε αναλυτικά όσα έχει πράξει ο Δήμος σε θέματα οικιστικής αποκατάστασης πλημμυροπαθών (Εργατικές Κατοικίες Σωτήρας, οικίσκοι εντός των οικοπέδων με συνδέσεις στα δίκτυα από τον Δήμο, εξασφάλιση κτηρίου πρώην κλινικής Παντελιδάκη, με επανάληψη δέσμευσης ότι δε θα φύγει κανείς από τα ξενοδοχεία)

Στη συνέχεια η συζήτηση στράφηκε στον Μύλο των Ξωτικών, τη μεγάλη γιορτή της χώρας για τα Χριστούγεννα, τη γιορτή του χαμόγελου με δωρεάν είσοδο.

Ο κ. Σακκάς αναφέρθηκε στο φετινό θέμα («Ο μικρός πρίγκηπας στον πλανήτη των Χριστουγέννων»), στις εκπλήξεις και στις αλλαγές που ήδη ετοιμάζονται, παρ’ ότι ο χώρος επλήγη σοβαρότατα από τις πλημμύρες. Ενας Μύλος που φέτος, από τις 24 Νοεμβρίου μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, υποδέχεται τους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αναφορικά με τα μεγάλα έργα, υπενθύμισε ότι η πλημμύρα του Σεπτεμβρίου οδήγησε σε καθυστερήσεις, αλλά τόνισε πως τα έργα συνεχίζονται και μάλιστα πολύ σύντομα επανεκκινούν οι εργασίες.

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…