nikos-anadiotis-new

Ο Νίκος Αναδιώτης είναι ο εκλεκτός των ψηφοφόρων της «Νίκης» του Δημήτρη Νατσιού, για μία θέση στην ευρωβουλή.

 Ο ηθοποιός, ο οποίος πρωτοστάτησε στα συλλαλητήρια κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και προκάλεσε με τις δηλώσεις, εκλέγεται ευρωβουλευτής, καθώς οι απόψεις του εκτιμήθηκαν δεόντως, όπως αποδείχθηκε, από την εκλογική βάση του κόμματος.
«Η ομοφυλοφιλία είναι ξεκάθαρα αμαρτία! Μόνο αμαρτία είναι, δεν είναι κάτι άλλο. Δεν είναι αρρώστια. Δεν είναι η μόνη αμαρτία», είχε αναφέρει λίγους μήνες πριν τις ευρωεκλογές σε συνέντευξή του στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.
 «Δεν θεωρώ ότι η επιθυμία ενός ανθρώπου είναι και δικαίωμά του. Δεν με βρίσκει σύμφωνο. Εγώ είμαι περήφανος για τους προγόνους μου, για τις αξίες, τις αρχές και την αξιοπρέπεια που μου έχουν δώσει, ευθύνονται και αυτοί σε. Αυτοί λοιπόν μεγάλωσαν, όπως ξέραμε μέχρι πέρυσι, σε κανονική οικογένεια. Γιατί να αλλάξει αυτό το πράγμα; Για εμένα ο γάμος και η οικογένεια είναι ιερό πράγμα. Δεν θέλω να το μειώσουμε», επισήμανε σε εκπομπή του ALPHA.

Αναφερόμενος δε στην τεκνοθεσία, ο ηθοποιός -που γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Αίγιο- δήλωσε: «Βάζω τον εαυτό μου και σκέφτομαι αν θα μου άρεσε να έχω δυο γονείς που θα ήταν ίδιου φύλου. Δεν θα ένιωθα καλά. Επειδή θα είναι πλέον σαν την μύγα μες στο γάλα, δεν ξέρω πόσο θα μπορεί να το κυκλοφορήσει στην ψυχολογία του».

 Μετά τις σπουδές του στη Γυμναστική Ακαδημία, ο Νίκος Αναδιώτης εργάστηκε ως μοντέλο, ενώ ξεκίνησε να σπουδάζει και Φυσικοθεραπεία στην Πάτρα. Το τηλεοπτικό κοινό τον γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Βασιλιάδες» του Mega, ενώ αργότερα τον είδε στο πλευρό της Σταματίνας Τσιμτσιλή και στη συνέχεια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Τώρα θα τον δει και στην ευρωβουλή.
«Πρώτη φορά εκλέγουμε ευρωβουλευτή. Χαιρόμαστε γι’ αυτό. Αν το δούμε διαφορετικά, έχουμε ανεβάσει τα ποσοστά μας και χαιρόμαστε. Όποιος εκπροσωπήσει τη “Νίκη” εκεί, δυστυχώς θα έχει μοναξιά. Επιθυμούσαμε παρέα», τόνισε, μεταξύ άλλων, στην ΕΡΤ το βράδυ της Κυριακής.
Πηγή: topontiki.gr
Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Επτά νέες ψηφιακές υπηρεσίες προστέθηκαν στο Εθνικό Μητρώο Ζώων Συντροφιάς

Με επτά νέες υπηρεσίες εμπλουτίζεται το Εθνικό Μητρώο Ζώων Συντροφιάς, το pet.gov.gr διευρ…