Ergotaksio-1-850x491

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την ανέγερση πολυώροφου κτηρίου σύγχρονων κατοικιών επί της οδού Αλεξάνδρας 59 στα Τρίκαλα.

Παράλληλα υλοποιούνται οι εργασίες σκυροδέματος και τοιχοποιίας με έμφαση στην ποιότητα, στην αξιοπιστία, στην αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος και στην εφαρμογή των συμφωνιών με απόλυτη συνέπεια.

Το κτήριο βρίσκεται σε προνομιακή απόσταση λίγων λεπτών από το κέντρο της πόλης και απαντά ευθέως στην αυξημένη ανάγκη της ιδιοκατοίκησης, απαλλαγμένης από τη χρήση αυτοκινήτου. Αποτελεί επένδυση σε αστικό ακίνητο υψηλής μισθωτικής αξίαςυψηλής εμπορικότητας, και απόδοσης που διατηρείται στο χρόνο, ώστε να  κληροδοτείται από γενιά σε γενιά. Ταυτόχρονα εκφράζει το όνειρο κάθε νέου ανθρώπου για απόκτηση μιας μοντέρνας και λειτουργικής κατοικίας με χαμηλό κόστος λειτουργίας και συντήρησης.

Ο σχεδιασμός είναι λιτός και διαχρονικός που περιλαμβάνει στοιχεία διακριτικής πολυτέλειας  με γνώμονα την ομαλή ένταξη στο αστικό τοπίο, τη λειτουργικότητα και τη βέλτιστη εκμετάλλευση του χώρου. Το αποτέλεσμα είναι διαμερίσματα κατοικίας επιφάνειας 48 (1 Υ/Δ) και 96μ2 (οροφοδιαμέρισμα με 2 ή 3 Υ/Δ), διαμπερή, με μεγάλους εμπρόσθιους και οπίσθιους εξώστες, ευάερα και ευήλια, ενεργειακής κλάσης Α’ και υψηλής αισθητικής, τα οποία ενσωματώνουν πλήθος έξυπνων σχεδιαστικών και τεχνολογικών λύσεων.

Επιπρόσθετα διατίθενται αποθήκες στο υπόγειο του κτηρίου καθώς και  θέσεις στάθμευσης στο ισόγειο με προεγκατάσταση για φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

 

Σχεδιασμός – κατασκευή – πωλήσεις

Μιχάλης Βαρδούλης

Πολιτικός Μηχανικός, M.Sc

+30-6937358478

[email protected]

https://www.instagram.com/michailvardoulis/

Ergotaksio (2)

Ergotaksio (3)

Ergotaksio (4)

Ergotaksio (5)

 

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Επιχείρηση εντοπισμού κυνηγού στο Ανθηρό. Σώος στην υγεία του…

(φωτό, Αρχείου) Ολόκληρη επιχείρηση εντοπισμού κυνηγού, έχει στηθεί από σήμερα το απόγευμα…