Fegaroskepastis (1)

Μάγεψαν χθες βράδυ με τις υποκριτικές τους ικανότητες οι μικροί πρωταγωνιστές, που συμμετείχαν στην θεατρική παράσταση «Ο Φεγγαροσκεπαστής», η οποία πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου της Πύλης, δικαιώνοντας τις προσπάθειες όλων τους και των διοργανωτών, αποσπώντας το παρατεταμένο, ειλικρινές και αφειδώλευτο χειροκρότημα του πολυπληθούς κοινού τους.

Ο Φεγγαροσκεπαστής είναι ένα γλυκό παραμύθι, μια ιστορία του, Éric Puybaret, που μιλάει για τη δύναμη της φιλίας και της αλληλεγγύης, που με απλό τρόπο, περνάει το μήνυμα, πως όταν ενωθούμε όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Οι άνθρωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης σε συνεργασία και με τον ΟΚΠΑΔ, κατάφεραν να αξιοποιήσουν με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο τον χώρο της παιδικής χαράς, κάτι το οποίο πέτυχαν στο απόλυτο και με τη βοήθεια των τεχνικών τους σε φως & ήχο, δημιούργησαν ένα μοναδικό σκηνικό, πού έδεσε καταπληκτικά με το σενάριο της παράστασης, εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κα Χριστίνα Νικολάου και η αντιπρόεδρος ου ΟΚΠΑΔ κα Μαρίνα Πανάγου.

Την θεατρική παράσταση των παιδιών του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης, παρακολούθησαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού/Αθλητισμού κ. Γεώρ. Τζιορτζιώτης με την οικογένειά του, ο επικεφαλής τρης Ελάσσονος Αντιπολίτευσης κ. Βαλ. Τσιούτσιας, αλλά & οι πρόεδροι των ΤΚ Πύλης & Πηγής κ.κ. Βασ. Κανέλας & Χρ. Μαυρογιάννης.

Η ιστορία…

Πρωταγωνιστής στην παράσταση είναι η μικρή Μαργαρίτα, η οποία είναι έτοιμη να αναλάβει τη θέση του νέου φεγγαροσκεπαστή. Ο φεγγαροσκεπαστής είναι ένα περίεργο και δύσκολο επάγγελμα. Είναι αυτός που κάθε νύχτα σκεπάζει με ένα πελώριο σεντόνι το φεγγάρι για να κρύψει ένα μέρος από το φως του, ώστε να μπορούν οι άνθρωποι να βλέπουν τα υπέροχα μισοφέγγαρα.

Ο παλιός φεγγαροσκεπαστής, ο γέρο Ναπολέων, περιμένει πώς και πώς να ξεκουραστεί. Αυτό θα γίνει μόλις η μικρή Μαργαρίτα τον αντικαταστήσει. Χάνει, όμως, τη μαγική καραμέλα που θα την έκανε ανάλαφρη για να πετάξει μέχρι εκεί και ψάχνει να βρει τρόπο για να φτάσει στο φεγγάρι.

Τότε, συναντά διάφορους χαρακτήρες που τον βλέπουν στεναχωρημένο και προσπαθώντας να τον βοηθήσουν, του προτείνουν τρόπους για να φτάσει τόσο ψηλά –χωρίς, όμως, επιτυχία. Τελικά, όλοι αυτοί που θέλησαν να τον βοηθήσουν σχηματίζουν μια ανθρώπινη σκάλα και, σκαρφαλώνοντας πάνω στους ώμους τους, ο Τιμολέων καταφέρνει να φτάσει στο φεγγάρι χάρη στη βοήθεια όλων.

Fegaroskepastis (2)

Fegaroskepastis (3)

Fegaroskepastis (4)

Fegaroskepastis (5)

Fegaroskepastis (6)

Fegaroskepastis (7)

Fegaroskepastis (8)

Fegaroskepastis (9)

Fegaroskepastis (10)

Fegaroskepastis (11)

 

Fegaroskepastis (13)

Fegaroskepastis (14)

Fegaroskepastis (15)

Fegaroskepastis (16)

 

Fegaroskepastis (18)

Fegaroskepastis (19)

 

Fegaroskepastis (21)

Fegaroskepastis (23)

Fegaroskepastis (24)

Fegaroskepastis (25)

 

Fegaroskepastis (27)

Fegaroskepastis (28)

Fegaroskepastis (29)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Πωλούνται Δύο Loft/Μονοκατοικίες Στη Γελανθη Καρδίτσας

Διατίθενται προς πώληση 2 Loft / Μονοκατοικίες σε οικόπεδο 1100 τ.μ στη Γελάνθη του Δήμου …