IMG-62fe604cf1f646c26cb1e9f47835fbc6-V
Σειρά κρίσιμων συναντήσεων είχε το περασμένο διήμερο στην Αθήνα ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Δήμου Μετεώρων κ. Λευτέρης Αβραμόπουλος.
Αρχικά είχε πολύωρη συνεργασία με τον υφυπουργό Υποδομών κ. Νίκο Ταχιάο, αρμόδιο για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε σε επίπεδο Θεσσαλίας η κακοκαιρία Daniel.
Ο κ. Αβραμόπουλος έθεσε υπ’ όψιν του ότι το ορεινό οδικό δίκτυο έχει καταστραφεί στο σύνολό του και η σύνδεση των χωριών με την Καλαμπάκα γίνεται μέσα από ένα υποτυπώδες δίκτυο, όπου αυτό ήταν εφικτό να στηθεί.
Επέμεινε για επιτάχυνση των διαδικασιών και στάθηκε ιδιαίτερα στη γέφυρα της Διάβας η οποία υπογράμμισε ότι «θα πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα και βάσει νέας μελέτης, προσαρμοσμένης στα δεδομένα της κλιματικής αλλαγής και της επανάληψης ανάλογων φαινομένων». Έλαβε τη δέσμευση για άμεση προώθηση των αιτημάτων και το ραντεβού ανανεώθηκε για τις προσεχείς εβδομάδες.
Ο νέος δήμαρχος Δήμου Μετεώρων συναντήθηκε επίσης με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, ζητώντας τη συνδρομή του αφενός για την οργάνωση του Δήμου με βάση τις απαιτήσεις των καιρών, αφετέρου δε για την εξασφάλιση κονδυλίων που θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία του.
IMG-488d6da09d6fa8a6f8ec3275c7a5da24-V
Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Κάρτα του Αγρότη: Ερωτήματα χωρίς απαντήσεις δημιουργούν ανησυχίες

– Η Κάρτα του Αγρότη ενώ αποτελεί μια ελπιδοφόρα πρωτοβουλία φέρνει μαζί της και σει…