1-89-1

Υπάρχουν ειδικά μηχανήματα για τα ξενοδοχεία

Σε συνέντευξη της, η Ματίνα Παγώνη μίλησε για την αύξηση των κρουσμάτων των κοριών στην Ελλάδα, αλλά και για τον κοροναϊό.  Η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ είπε πως οι κοριοί υπάρχουν αλλά δεν θα πρέπει να ανησυχεί ο κόσμος.

 Μιλώντας στο MEGA, η Ματίνα Παγώνη ανέφερε «Οι κοριοί υπάρχουν. Στη Γαλλία το αντιμετωπίζουν καιρό. Δεν πεθαίνεις με τους κοριούς, μπορεί να σου κάνει ένα εξάνθημα και εάν αυτό είναι μεγάλο τότε πρέπει να απευθυνθούμε σε ένα ειδικό. Είναι ακριβώς το ίδιο με το κουνούπι, προκαλεί κνησμό. Οι ξενοδόχοι θα πρέπει να ασχοληθούν και να βάλουν τα ατμομηχανήματα, τα όποια μπορούν να τα εξουδετερώσουν λόγω θερμοκρασίας. Πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή στη καθαριότητα. Το εξάνθημα μπορεί να κρατήσει δύο μέρες. Αν έχεις αλλεργία, πάλι δεν έχεις πρόβλημα διότι μπορείς να βάλεις κορτιζονούχα αλοιφή».

«Ο κοροναϊός είναι εδώ»

Σε σχέση με τον κοροναϊό είπε πως το εμβόλιο δεν είναι υποχρεωτικό αλλά από τη Δευτέρα άνοιξε η πλατφόρμα για την αίτηση εμβολιασμού ενώ μίλησε και για το εμβόλιο της γρίπης.

«Ο κοροναϊός είναι εδώ. Τη Δευτέρα άνοιξε η πλατφόρμα και μπορούν να κάνουν την αίτηση οι ομάδες υψηλού κίνδυνου για να κάνουν το εμβόλιο, το οποίο δεν είναι υποχρεωτικό. Επειδή υπάρχουν μεταλλάξεις και καλό είναι προσέχουμε όλοι.

Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις εμβολιασμού

Από τις 20 Οκτωβρίου ξεκινάμε τους εμβολιασμούς της γρίπης, όπου έχουμε δύο ενισχυμένα για άνω των 65 με συνταγή γιατρού. Όποιος δεν θέλει να κάνει αυτό μπορεί να κάνει το απλό». Όπως επισήμανε η Ματίνα Παγώνη, μέχρι 1η Νοεμβρίου θα γράφονται τα εμβόλια γρίπης αλλά αργότερα δεν θα υπάρχει συνταγογράφηση.

Πηγή:in.gr

Load More Related Articles
Load More In Υγεία
Comments are closed.

Check Also

Ζητείται προσωπικό στο Παλαιομονάστηρο…

Ζητείται γυναίκα για κουζίνα σε κατάστημα αναψυκτήριο – ψησταριά στο Παλαιομονάστηρο  Τρικ…