karnavali Gomfwn (1)

«Βούλιαξαν» κυριολεκτικά οι Γόμφοι κατά την πραγματοποίηση του φετινού Καρναβαλιού, όπου πλήθος κόσμου συνέρρευσε να απολαύσει από κοντά ένα μοναδικό καρναβαλικό θέαμα για τα δεδομένα της περιοχής, όχι μόνο του Δήμου Πύλης, αλλά & ολόκληρου του Νομού!!!, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία, που ξεπέρασε , για άλλη μια φορά, κάθε προσδοκία!

Για άλλη μια φορά, το ξακουστό για τα δεδομένα του Νομού, “Καρναβάλι των Γόμφων” έδωσε & πάλι τα ρέστα του, σήμερα 18 Μαρτίου 2024/Καθαρά Δευτέρα, ικανοποιώντας την επιθυμία του κόσμου να ζήσει μοναδικές στιγμές αποκριάτικου ξεφαντώματος, τρέλας & ατέλειωτου γέλιου, αλλά & των παιδιών του Πολιτιστικού Συλλόγου Γόμφων, να τοποθετήσουν τον πάλαι ποτέ αυτό θεσμό, στην θέση που του αρμόζει, ψηλά στον πολιτιστικό χάρτη, όχι μόνο του Δήμου, αλλά & ολόκληρου του Νομού.

Μια καρναβαλική εκδήλωση, η οποία μεταξύ άλλων είχε ως σκοπό να κρατήσει τον κόσμο & να διασκεδάσει σε περιοχή του Δήμου Πύλης,  αλλά και να προσελκύσει πολλούς επισκέπτες, όπως & αφειδώς προσήλθαν, προτρέποντάς τους να περάσουν όμορφα, με μόνο κριτήριο & απαίτηση να φορέσουν το χαμόγελό τους και να αφήσουν τον εαυτό τους ελεύθερο, χορεύοντας στους τρελούς ρυθμούς του Γομφαίικου Καρναβαλιού, που φέτος οι διοργανωτές του, είδαν την συμμετοχή να είναι αρκετά μεγάλη & μαζική από κάθε άλλη φορά, αφού συμμετείχαν καρναβαλιστές & από άλλες Κοινότητες του Δήμου Πύλης.

Στην σύντομη ομιλία του ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κώστας Μαράβας, απένειμε τα εύσημα στους διοργανωτές, τα παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου Γόμφων, αλλά & σε όλους τους αφανείς ήρωες, που βοήθησαν στην πραγματοποίηση του φετινού Καρναβαλιού, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, ειδικά στη νεολαία του χωριού, αλλά & σε όλους τους κατοίκους, που εάν δεν ήταν αυτοί δεν θα πραγματοποιούνταν η σημερινή εκδήλωση. Μπορεί εμείς σαν Δήμος να στηρίξαμε αυτή την κίνηση, αλλά ήταν οι νέοι του χωριού, ήταν ο Σύλλογος, όλοι οι κάτοικοι…Μπράβο σας που συνεχίζετε με το ίδιο κέφι να αναβιώνετε το Καρναβάλι στους Γόμφους.  Κάθε χρόνο την ίδια ημέρα θα είμαστε πάντα εδώ!». 

Και κλείνοντας ο Δήμαρχος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους δημοτικούς συμβούλους, που ομόφωνα είπαν «ΝΑΙ» στην πραγματοποίηση του φετινού Καρναβαλιού & μοίρασε σε όλο τον κόσμο τις ευχές του για «Υγεία, ευτυχία, ευημερία & Καλή Σαρακοστή».

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης κα Χρύσα Ντιντή, αλλά & η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης κα Φανήα Μπαχαρίδου.

Στη συνέχεια ακολούθησε η παρέλαση των αρμάτων & των πεζοπόρων τμημάτων, που ενθουσίασαν μικρούς & μεγάλους όσον αφορά με την ευφάνταστη-ευρηματική κατασκευή τους & προπάντων με την άνευ όρων σαρκαστική θεματολογία τους, που δεν άφησαν κανέναν αστοχοποίητο…με θέματα από την καθημερινότητα & την πολιτική ζωή του τόπου.

Τέλος στον κόσμο προσφέρθηκε η παραδοσιακή φασολάδα με λαγάνα & ντόπιο κρασί, για να κλείσει η φετινή εκδήλωση με πολύ χορό, υπό τους ήχους του Dj Στέργιος…

Να τονίσουμε εδώ & την σημαντική προσφορά του κ. Κ. Καραγιάννη & της δος Βασ. Μπασιούρη, παρουσιαστές στο φετινό καρναβάλι, που με τις ατάκες τους μας άφησαν άναυδους!!!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κα Χαρά Καλιώρα, Θαν. Κωστάκης, Χρ. Ζιάκας & Σωτ. Αγγέλης, οι δημ. σύμβουλοι κ. Μ. Παπαγεωργίου Κ Απ. Γκουλιόπουλος & ο πρόεδρος της ΤΚ Γόμφων κ. Γ. Μαγκούτης.

karnavali Gomfwn (2)

karnavali Gomfwn (6)

karnavali Gomfwn (7)

karnavali Gomfwn (8)

karnavali Gomfwn (9)

0209048e-7a6a-47a3-9586-b6c70d1a3311

88b5e829-ba3a-4458-b64b-d4675c9117f6

9d019d9c-a23b-42d8-826b-89fcf5237254

karnavali Gomfwn (10)

karnavali Gomfwn (11)

karnavali Gomfwn (12)

karnavali Gomfwn (13)

karnavali Gomfwn (14)

karnavali Gomfwn (15)

karnavali Gomfwn (16)

karnavali Gomfwn (17)

karnavali Gomfwn (18)

karnavali Gomfwn (19)

karnavali Gomfwn (5)

karnavali Gomfwn (10)

karnavali Gomfwn (11)

karnavali Gomfwn (20)

karnavali Gomfwn (21)

karnavali Gomfwn (22)

karnavali Gomfwn (23)

karnavali Gomfwn (24)

karnavali Gomfwn (25)

karnavali Gomfwn (26)

karnavali Gomfwn (27)

karnavali Gomfwn (28)

karnavali Gomfwn (29)

karnavali Gomfwn (30)

karnavali Gomfwn (31)

karnavali Gomfwn (32)

karnavali Gomfwn (33)

karnavali Gomfwn (34)

karnavali Gomfwn (35)

karnavali Gomfwn (36)

karnavali Gomfwn (37)

karnavali Gomfwn (38)

karnavali Gomfwn (39)

karnavali Gomfwn (40)

karnavali Gomfwn (41)

karnavali Gomfwn (42)

karnavali Gomfwn (43)

karnavali Gomfwn (44)

karnavali Gomfwn (45)

karnavali Gomfwn (46)

karnavali Gomfwn (47)

karnavali Gomfwn (48)

karnavali Gomfwn (49)

karnavali Gomfwn (50)

karnavali Gomfwn (51)

karnavali Gomfwn (52)

karnavali Gomfwn (53)

karnavali Gomfwn (54)

karnavali Gomfwn (55)

karnavali Gomfwn (56)

karnavali Gomfwn (57)

karnavali Gomfwn (58)

karnavali Gomfwn (59)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιημένο Green Data Center η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και την ενδυνάμωση της υπεύθυνης εν…