georgomanos

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους τους συγχωριανούς που τίμησαν με την ψήφο τους, τόσο τη δική μου υποψηφιότητα όσο και αυτή του Κώστα Μαράβα και του συνδυασμού μας «Πρώτα ο άνθρωπος».

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, που μας επέλεξαν για 3η συνεχόμενη φορά, δίνοντας την πρωτιά τόσο σε εμένα προσωπικά όσο και στον Δήμαρχο Κώστα Μαράβα.

Με χαρά και ευθύνη υποδεχόμαστε την «ανανέωση της εντολής» για την επόμενη πενταετία, μια νέα θητεία στην οποία θα σταθώ δίπλα σε όλους τους συνδημότες, για να αποκαταστήσουμε τις συνέπειες της πρόσφατης κακοκαιρίας που χτύπησε και το χωριό μας, αλλά και για να ολοκληρώσουμε όλα τα προγραμματισμένα έργα, αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα και τα όποια προβλήματα της καθημερινότητας.

Να συγχαρώ επίσης το δήμαρχο Κώστα Μαράβα για την επανεκλογή του, καθώς και όλους τους δημοτικούς συμβούλους που εκλέχτηκαν, και τους οποίους θα έχουμε δίπλα μας για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για το χωριό μας.

Να συγχαρώ ακόμη και τους υποψηφίους της άλλης παράταξης για τον αγώνα τους, τους οποίους επίσης θα ήθελα δίπλα μου, να συνεργαστούμε για την καλύτερη αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων.

Προσωπικά, δεσμεύομαι πως και στην επόμενη θητεία, θα βρίσκομαι κοντά στους συγχωριανούς, με την πόρτα του κοινοτικού γραφείου και το τηλέφωνό μου ανοιχτό για όλους, προσπαθώντας και πάλι για το καλύτερο του χωριού μας, της τοπικής κοινότητας Καλογήρων.

Να ευχαριστήσω ακόμη, την οικογένεια μου και όλους του φίλους που αποτέλεσαν στήριγμα και βοήθησαν τα μέγιστα σε όλη την προεκλογική περίοδο.

Ο πρόεδρος

Γεωργομάνος Ιωάννης

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…