deh_diakopi

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής: 

ΤΡΙΤΗ 31/10/2023

 

  • Από ώρα 08:00 – 15:00 στο χωριό Άγιος Βησσαρίων το τμήμα προς το νεκροταφείο και περιμετρικά αυτού, τα αρδευτικά, Φ/Β, χοιροστάσια, βουστάσια, θερμοκήπια, βιοτεχνίες, της παραπάνω περιοχής.

 

Και ολιγόλεπτη διακοπή από 08:00 – 08:10 και 14:50 – 15:00 το χωριό καθώς και η Ι. Μ. Αγίου Βησσαρίωνος. 

 

  • Από ώρα 08:00 – 13:00 στα Τρίκαλα στις οδούς, Κατσιμήδου από το 2ο Γυμνάσιο έως κόμβο Κοσμά Αιτωλού αριστερά και δεξιά, 9Ο Δημοτικό σχολείο, 30ο Νηπιαγωγείο και οι οικίες περιμετρικά του νηπιαγωγείου. Ολιγόλεπτη διακοπή από ώρα 08:00 – 08:10 και 12:50 – 13:00 από το ύψος του Δέλτα Λαρίσης προς οδό Βας. Τσιτσάνη έως και τη Σ.Μ.Υ., Κοσμά Αιτωλού και Ριζαριού, αριστερά και δεξιά και οι κάθετοι αυτών.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν
συνέχεια ρεύμα.

Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί
υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

 

 

Load More Related Articles
Load More In Εργασία - Απασχόληση
Comments are closed.

Check Also

Με πολύ κέφι οι «Λαζαρίνες», μάγεψαν με την ερμηνεία τους, στην εκδήλωσή τους στην Πύλη (βίντεο/φωτό)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι & φέτος οι «Λαζαρίνες», από τη δημοτική Σχολή του Δήμου Πύλης, σ…