klopi-fialon

Συνελήφθη ανήλικος ημεδαπός στα Τρίκαλα για διακεκριμένη κλοπή

Από τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους έως χθες, ο δράστης αφαίρεσε από δύο σούπερ μάρκετ της πόλης συνολικά -19- φιάλες αλκοολούχου ποτού και διάφορα προϊόντα

 

Συνελήφθη, στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Τρικάλων, -1- ανήλικος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής, ενώ αναζητούνται οι γονείς του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, ο δράστης αφαίρεσε -1- φιάλη αλκοολούχου ποτού από σούπερ μάρκετ της πόλης, ωστόσο έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας. Η αφαιρεθείσα φιάλη αποδόθηκε σε υπεύθυνο του καταστήματος.

Επιπλέον, όπως εξακριβώθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από 08-03-2023 έως 02-10-2023, σε -13- περιπτώσεις, ο δράστης αφαίρεσε από το παραπάνω σούπερ μάρκετ και από επιπλέον ένα της πόλης, ακόμη -18- φιάλες αλκοολούχου ποτού και διάφορα προϊόντα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Τρικάλων.

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Πωλούνται Δύο Loft/Μονοκατοικίες Στη Γελανθη Καρδίτσας

Διατίθενται προς πώληση 2 Loft / Μονοκατοικίες σε οικόπεδο 1100 τ.μ στη Γελάνθη του Δήμου …