ETE

Την κάθετη αντίθεση του Δήμου Πύλης και της τοπικής κοινωνίας, για την πρόθεση της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος να κλείσει το κατάστημα της Πύλης, εξέφρασαν ο δήμαρχος Κώστας Μαράβας και οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Σάκης Παπαδόπουλος, Χρήστος Σιμορέλης και Παναγιώτα Δριτσέλη, στη συνάντησή τους με τον  Υπουργό Επικρατείας κ. Αλέκο Φλαμπουράρη.

Η επιτροπή διατύπωσε με ατράνταχτα επιχειρήματα τους λόγους για τους οποίους η ΕΤΕ , πρέπει να «ξεχάσει» κάθε σκέψη κλεισίματος ή υποβάθμισης του καταστήματος της στην Πύλη , αφού αυτό εξυπηρετεί χιλιάδες κατοίκους των ορεινών χωριών της περιοχής.

Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Αλέκος Φλαμπουράρης κατανόησε τις θέσεις των εκπροσώπων της περιοχής και δεσμεύτηκε να τις μεταφέρει και να εισηγηθεί την επανεξέταση του θέματος και πλέον είμαστε σε αναμονή –ίσως- ευχάριστων ειδήσεων.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Πύλης άδραξε την ευκαιρία και έθεσε την αναγκαιότητα χρηματοδότησης της κατασκευής του Φράγματος Πύλης.

Πράγμα το οποίο αποδέχθηκε ο κ. Φλαμπουράρης – Υπουργός Επικρατείας και μέσα στον μήνα θα αναληφθούν από τα συναρμόδια Υπουργεία πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Η παράδοση για το βάψιμο των κόκκινων αυγών

Αύριο Μεγάλη Πέμπτη όλα τα ορθόδοξα σπίτια θα βάψουν κόκκινα αυγά. Αυτό το έθιμο ταυτίζετα…