Arxiki

Την καθιερωμένη του Βασιλόπιτα, έκοψε σήμερα το πρωί στις 11:00 & στον χώρο του, το ΚΑΠΗ των Γόμφων, παρουσία αρκετών μελών του, του προέδρου αυτού κ. Λ. Μπράμη, του Δημάρχου Πύλης κ. Κ. Μαράβα, της προέδρου του ΟΚΠΑΔ κας Γεωργίας Καραϊσκου, αντιδημάρχων, δημ. συμβούλων, του νέου υποψήφιου κ. Βαλάντη Τσιούτσια, αλλά & υποψηφίων δημοτικών & τοπικών συμβούλων, για τις επερχόμενες Αυτ/κές εκλογές του Μάη.

Την πίτα ευλόγησε & έκοψε ο π. Νικ. Τσιούκας, δίνοντας τις ευχές του σε όλους, ενώ στην σύντομη ομιλία τους ο Δήμαρχος κ. Κ. Μαράβας & η κα Καραϊσκου, εξήραν τον ενεργό ρόλο & την αθρόα συμμετοχή των μελών του ΚΑΠΗ, που το κατατάσσουν πρώτο στο σύνολο του Δήμου...(περισσότερα βλ. σχετ. βίντεο).

Επίσης σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ Γόμφων κ. Λ. Μπράμης & ο νέος υποψήφιος για τον δημαρχιακό θώκο του Δ. Πύλης κ. Βαλ. Τσιούτσιας.

Το φλουρί, που αντιστοιχούσε σε ένα σετ οικιακών συσκευών, ήταν προσφορά του ΟΚΠΑΔ, ενώ μία γουρνοπούλα πρόσφερε ο Δήμαρχος κ. Μαράβας, η οποία σε προκαθορισμένο χρόνο, θα αποτελέσει το βασικό μενού σε δείπνο,  για όλα τα μέλη στον χώρο του ΚΑΠΗ.

Kapi G (2)

Kapi G (3)

Kapi G (4)

Kapi G (5)

Kapi G (6)

Kapi G (7)

Kapi G (8)

Kapi G (9)

Kapi G (10)

Kapi G (11)

Kapi G (12)

Kapi G (13)

Kapi G (14)

Kapi G (15)

Kapi G (16)

Kapi G (17)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Το πρόγραμμα Εορτασμού στα Τρίκαλα στις 9/5, των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης,  κατά του Ναζισμού και Φασισμού

  Η 9η Μαΐου, ημέρα λήξης του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, καθιερώθηκε ως ημέρα Πανελλαδικ…