
Ένα καταπληκτικό ματς από τις κοπέλες του ΓΕΛ Πύλης σήμερα στην Μπάρα, η αστοχία τους όμως στα πέναλτις, τους στέρησαν τον τελικό!!!
Το 3ο Λύκειο Τρικάλων αντιμετώπισαν σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο της Μπάρας, οι κοπέλες του ΓΕΛ Πύλης, για το σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό εκπλήσσοντας τους πάντες με την απόδοσή τους. Η ατυχία τους όμως, κατά την διάρκεια του ματς & η αστοχία τους κατά την διαδικασία των πέναλτις, τους στοίχησαν το εισιτήριο για τον τελικό.
Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα της Πύλης, που μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι & στο 3′ κιόλας λεπτό έχασε μοναδική ευκαιρία με την Κατσιγιάννη, όταν δυνατό της σουτ, έξω από την μεγάλη περιοχή, τράνταξε την οριζόντια δοκό της αντιπάλου εστίας & στον γυρισμό της η Κοντογιώργου δεν μπόρεσε να σκοράρει.
Από κει & έπειτα χάθηκαν τουλάχιστον άλλες δύο κλασικές ευκαιρίες για τις κοπέλες του ΓΕΛ Πύλης, που θα μπορούσαν να «καθαρίσουν» το ματς από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, που στα τέλη του ημιχρόνου έχασαν & το βαρύ πυροβολικό τους την Φανή Κατσιγιάννη, που τραυματίστηκε & δεν μπόρεσε να συνεχίσει.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα κορίτσια του 3ου ΓΕΛ ισορρόπησαν το παιχνίδι, φέρνοντάς το στα μέτρα τους, έχασαν κι αυτά τις ευκαιρίες τους, χωρίς όμως να πετύχουν κάτι καλύτερο.
Η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού έκλεισε με το «0» για τις δυο ομάδες, στέλνοντάς στες στην άσπρη βούλα, να διεκδικούν την πρόκριση, την οποία πήραν τελικά οι κοπέλες του 3ου ΓΕΛ Τρικάλων με τρία εύστοχα χτυπήματα & ένα άστοχο, αντί του ενός εύστοχου & τριών άστοχων των κοριτσιών της Πύλης.
Οι σημερινές νικήτριες, θα αντιμετωπίσουν στον τελικό την ομάδα του 4ου ΓΕΛ Τρικάλων.
Οι κόουτς: για το 3ο ΓΕΛ η κα Βανέσσα Μέλιου & για το ΓΕΛ Πύλης ο κ. Χρ. Κουβέλης.
Διαιτητής:Γιάννης Κοντοκώστας, βοηθοί: Αποστόλης Σταμάτης & Βάϊος Κουταλίδας.
***Να θυμίσουμε πως αύριο Πέμπτη 23/2 στις 10:00πμ & στο γήπεδο της Αγ. Μονής αγωνίζονται τα αγόρια του ΓΕΛ Πύλης, στην ημιτελική φάση του σχολ. πρωταθλήματος.