IMG_7098 Arxiki

Ένα καταπληκτικό ματς από τις κοπέλες του ΓΕΛ Πύλης σήμερα στην Μπάρα, η αστοχία τους όμως στα πέναλτις, τους στέρησαν τον τελικό!!!

Το 3ο Λύκειο Τρικάλων αντιμετώπισαν σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο της Μπάρας, οι κοπέλες του ΓΕΛ Πύλης, για το σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό εκπλήσσοντας τους πάντες με την απόδοσή τους. Η ατυχία τους όμως, κατά την διάρκεια του ματς & η αστοχία τους κατά την διαδικασία των πέναλτις, τους στοίχησαν το εισιτήριο για τον τελικό.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα της Πύλης, που μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι & στο 3′ κιόλας λεπτό έχασε μοναδική ευκαιρία με την Κατσιγιάννη, όταν δυνατό της σουτ, έξω από την μεγάλη περιοχή, τράνταξε την οριζόντια δοκό της αντιπάλου εστίας & στον γυρισμό της η Κοντογιώργου δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Από κει & έπειτα χάθηκαν τουλάχιστον άλλες δύο κλασικές ευκαιρίες για τις κοπέλες του ΓΕΛ Πύλης, που θα μπορούσαν να «καθαρίσουν» το ματς από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, που στα τέλη του ημιχρόνου έχασαν & το βαρύ πυροβολικό τους την Φανή Κατσιγιάννη, που τραυματίστηκε & δεν μπόρεσε να συνεχίσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα κορίτσια του 3ου ΓΕΛ ισορρόπησαν το παιχνίδι, φέρνοντάς το στα μέτρα τους, έχασαν κι αυτά τις ευκαιρίες τους, χωρίς όμως να πετύχουν κάτι καλύτερο.

Η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού έκλεισε με το «0» για τις δυο ομάδες, στέλνοντάς στες στην άσπρη βούλα, να διεκδικούν την πρόκριση, την οποία πήραν τελικά οι κοπέλες του 3ου ΓΕΛ Τρικάλων με τρία εύστοχα χτυπήματα & ένα άστοχο, αντί του ενός εύστοχου & τριών άστοχων των κοριτσιών της Πύλης.

Οι σημερινές νικήτριες, θα αντιμετωπίσουν στον τελικό την ομάδα του 4ου ΓΕΛ Τρικάλων.

Οι κόουτς: για το 3ο ΓΕΛ η κα Βανέσσα Μέλιου & για το ΓΕΛ Πύλης ο κ. Χρ. Κουβέλης.

Διαιτητής:Γιάννης Κοντοκώστας, βοηθοί: Αποστόλης Σταμάτης & Βάϊος Κουταλίδας.

***Να θυμίσουμε πως αύριο Πέμπτη 23/2 στις 10:00πμ & στο γήπεδο της Αγ. Μονής αγωνίζονται τα αγόρια του ΓΕΛ Πύλης, στην ημιτελική φάση του σχολ. πρωταθλήματος.

 

IMG_7090 IMG_7092 IMG_7093 IMG_7094 IMG_7095 IMG_7097 IMG_7099 IMG_7100 IMG_7102 IMG_7133 IMG_7134 IMG_7137

 

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Κάρτα του Αγρότη: Ερωτήματα χωρίς απαντήσεις δημιουργούν ανησυχίες

– Η Κάρτα του Αγρότη ενώ αποτελεί μια ελπιδοφόρα πρωτοβουλία φέρνει μαζί της και σει…