
Την περασμένη Κυριακή 5-2 & στις 11.30πμ, πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας στον χώρο του Κ.Α.Π.Η. Πηγής παρουσία πολλών Ανθρώπων της Τρίτης Ηλικίας.
Μετά την εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α.Δ. Δήμου Πύλης κ. Κων/νος Πλαστήρας, ευχόμενος «Χρόνια Πολλά» σε όλους, μεταφέροντας και τις ευχές του Δημάρχου κ. Κων/νου Μαράβα.
Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Προέδρου της Τ.Κ. Πηγής κ. Βασιλείου Τζιμόπουλου, ο οποίος ευχήθηκε και αυτός με την σειρά του «Χρόνια Πολλά», αναφερόμενος εν ολίγοις και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κοινότητα.
Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κ. Κων/νος Πλαστήρας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πηγής κ. Βασίλειος Τζιμόπουλος, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Νίκος Τόλιας, η κ. Γεωργία Καραίσκου, , ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Τζιωρτζιώτης & ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Παύλος Μπόμπορας.