arxigoi

Για άλλη μια φορά η Φήκη δεν μπόρεσε να κρατήσει αποτέλεσμα, ενώ προηγείτο, μην καταφέροντας να πιει νερό από Κρύα Βρύση, σήμερα εκτός έδρας!

Ισόπαλο 1-1, έληξε στο σημερινό εξ αναβολής ντέρμπι κορυφής για την Α’ ΕΠΣΤ, ανάμεσα σε Κρύα Βρύση & Φήκη στο γήπεδο της Διάβας. Ένα ματς με αρκετά φάουλ, επομένως & πολλές διακοπές, ενδεικτικό του γεγονότος ότι & οι δυο ομάδες έδωσαν μεγάλη βαρύτητα στην δύναμη & στην άμυνά τους, με την μεν Κρύα Βρύση από τα πλάγια να προσπαθεί να σπάσει την άμυνα της αντιπάλου της Φήκης, η δε Φήκη κυρίως με ξαφνικές αντεπιθέσεις & κάθετες κυρίως μπαλιές στην πλάτη της γηπεδούχου, προσπάθησε & αυτή να βρει δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο πρώτο ημίχρονο η Κρύα Βρύση αρχικά είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά γρήγορα η Φήκη ισορρόπησε το παιχνίδι φέρνοντάς το στα μέτρα της. Με μοιρασμένες τις ευκαιρίες, οι δυο ομάδες, πήγαν στα αποδυτήρια με το παγερό 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ίδιο σκηνικό με την Φήκη όμως να είναι αυτή που είδε πρώτη δίχτυα στο 88′ με τον Ρούκα με κοντινό πλασιέ, ύστερα από πάσα λόμπα που δέχτηκε από συμπαίχτη του. Φάση- γκολ για την οποία οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιτ.

Από κει & μετά ματς γρκαν κινιολ & για τις δυο ομάδες με την γηπεδούχο να πιέζει & να πετυχαίνει τελικά την ισοφάριση στο 95′ με τον Αγγελάκη, ύστερα από ένα καταπληκτικό ένα δύο με τον Λάππα & μοναδικό πλασιέ του τελευταίου.

Να πούμε επίσης πως στο 27′ ο Χρ. Στάμος αντικαταστάθηκε αναγκαστικό από τον Ντράγκαν Κνέζεβιτς, λόγω θλάσης στον μηρό & στο 71′ ο Χοτζάι είχε δοκάρι για την Φήκη, μετά από απευθείας χτύπημα φάουλ.

 

fiki IMG_6114 IMG_6115 IMG_6132 IMG_6138 IMG_6139 IMG_6144 IMG_6153 IMG_6154 IMG_6157 IMG_6179 krya brysi

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Με πολύ κέφι οι «Λαζαρίνες», μάγεψαν με την ερμηνεία τους, στην εκδήλωσή τους στην Πύλη (βίντεο/φωτό)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι & φέτος οι «Λαζαρίνες», από τη δημοτική Σχολή του Δήμου Πύλης, σ…