ÓõíÜíôçóç ôïõ Ðñùèõðïõñãïý, ÁëÝîç Ôóßðñá ìå ôçí ÃåíéêÞ ÅðéèåùñÞôñéá Äçìüóéáò Äéïßêçóçò, Ìáñßá Ðáðáóðýñïõ, ðñïêåéìÝíïõ íá ðáñáëÜâåé ôçí åôÞóéá ÝêèåóÞ ôçò ãéá ôç Äçìüóéá Äéïßêçóç, ôçí ÐáñáóêåõÞ 22 Éïõëßïõ 2016.
(EUROKINISSI/ÃÑÁÖÅÉÏ ÔÕÐÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ/ANDREA BONETTI)

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ιδιαίτερη αναφορά για το Συντονιστικό Όργανο Ελέγχου και Επιθεώρησης έκανε ο πρωθυπουργός, παραλαμβάνοντας από τη Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, Μαρία Παπασπύρου την έκθεση για τη Δημόσια διοίκηση το 2015.

Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι «οι προσπάθειες για τη διαφθορά είναι σημαντικός κρίκος για την οικονομία και την κοινωνία μας». Αφού ευχαρίστησε την κ. Παπασπύρου της ευχήθηκε: «Οι προσπάθειες σας για την πάταξη της διαφθοράς, όσο και για τον αναγκαίο εκσυγχρονισμό της δημόσιας δοίκησης να έχουν αποτέλεσμα, διότι είναι πολύ σημαντικός κρίκος, τόσο για την οικονομία, όσο και για την κοινωνία μας».

Από την πλευρά της η κ. Παπασπύρου τόνισε ότι «το σημαντικό είναι ότι πλέον εμείς ενεργοποιήσαμε το Συντονιστικό Όργανο Ελέγχου και Επιθεώρησης», για το οποίο τόνισε πως είναι ένα «εξαιρετικό όργανο, με όλους τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, που μπορεί να κάνει εξαιρετική δουλειά». Η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης σημείωσε ότι υπέβαλε στον πρωθυπουργό τις εκθέσεις (περίπου 500 σελίδων συνολικά) όλων των ελεγκτικών μηχανισμών.

Πηγή:kontranews.gr

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Κώστας Τσιάρας για ΟΠΕΚΕΠΕ: Στόχος να μη κινδυνέψουν τα ευρωπαϊκά κονδύλια. Η παραίτηση του ΔΣ δεν σημαίνει παύση πληρωμών. Η εξυγίανση του Οργανισμού αποτελεί προσωπικό μου στοίχημα 

Προσωπικό του στοίχημα, χαρακτήρισε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Τσ…