64o Παγκόσμιο πτηνών

Μεγάλες επιτυχίες για τους έλληνες εκτροφείς!!!

eooGR

(video) Τελετή λήξης 64ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος COM. Παράδοση στον επόμενο διοργανωτή του 65ου Παγκοσμίου στην Ισπανία τον Ιανουάριο 2017 στην Αλμερία

Στο Matosinhos της Πορτογαλίας έλαβε χώρα το 64ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πτηνών Συντροφιάς, στο οποίο η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε από εκτροφείς της Ε.Ο.Ο.(Ελληνική Ορνιθολογική Ομοσπονδία).

Συμμετείχαν 59 εκτροφείς με 280 πουλιά στις κατηγορίες A, C, D, E, F, G, H, J, K, M. Κατακτήθηκαν 22 μετάλλεια και συγκεκριμένα 5 χρυσά, 8 αργυρά και 9 χάλκινα που αποτελεί αριθμό ρεκόρ για την ΕΟΟ και την Ελλάδα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο πρόεδρος της Ε.Ο.Ο.,  Κος Κώστας Παπαδάκης, απηύθυνε ευχαριστίες σε όλους, όσοι βοήθησαν από οποιαδήποτε θέση αφιερώνοντας προσωπικό χρόνο & έξοδα, ώστε να ευοδωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οι στόχοι της ελληνικής αποστολής.

Συγχαρητήρια έδωσε & στους συμμετέχοντες εκτροφείς, που απέδειξαν ότι δεν υπολείπονται σε τίποτα, ούτε σε μεράκι, ούτε σε γνώσεις από τους ξένους συναδέλφους τους.

Το επόμενο 65ο Παγκόσμιο θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο 2017 στην Αλμερία της Ισπανίας. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα είναι το αργότερο εως την 15η Δεκεμβρίου όπως κάθε χρόνο και ηδη υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για συμμετοχή.

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Πεζοπορία στα Μετέωρα, διοργανώνει η Ο.Λ.Κ. στις 08/10

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας διοργανώνει πεζοπορία στην περιοχή τ…