Πύλη Εκδηλώσεις copy

Τετραήμερο Πολιτιστικών εκδηλώσεων με τίτλο:  «2ο Μουσικοχορευτικό Φεστιβάλ Δήμου Πύλης 2016» θα ξεκινήσει στην Πύλη από 18 έως 21 Αυγούστου, παράλληλα & με την εμποροπανήγυρη, το οποίο συνδιοργανώνουν ο Δήμος Πύλης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύλης & ο ΟΠΟΠ(Ορειβατικός, Περιηγητικός Όμιλος Πύλης).

Πρώτη μέρα των εκδηλώσεων η 18η Αυγούστου ημέρα Πέμπτη. Μια βραδιά γεμάτη Θέατρο, κατά την οποία το «Θέατρο Καρδίτσας»  θα παρουσιάσει την κωμωδία «Χαμογελάστε Παρακαλώ».

Την Παρασκευή 19 Αυγούστου & ώρα 9:00μμ οι οργανωτές έχουν ετοιμάσει για τη νεολαία του Δήμου «Βραδιά Rock», όπου δύο τοπικά γκρουπάκια, οι Fence αρχικά, θα παίξουν ξένη Rock μουσική & στη συνέχεια οι Four Track Mind θα τραγουδήσουν εκτός από ξένα & ελληνικά Rock κομμάτια.

Το Σάββατο 20 Αυγούστου & ώρα 9:00μμ μια βραδιά αφιερωμένη στην  Παράδοση, όπου τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης, της Ευξείνου Λέσχης Τρικάλων & της «Τρίκκης», θα παρουσιάσουν ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς από διάφορα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας.

Την Κυριακή τώρα 21 Αυγούστου & ώρα 9:00μμ, θα λάβει χώρα μια μουσική πανδαισία με τίτλο: «Αυλή Ονείρων», που αφορά σε κύκλους τραγουδιών με αναφορά στον έρωτα & τη νοσταλγία του Καλοκαιριού. Όλα τα τραγούδια θα είναι γνωστών ελλήνων συνθετών, τα οποία θα ερμηνεύσει η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης υπό την συνοδεία της ορχήστρας του.

Να σημειώσουμε ότι όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του τετραήμερου, θα διεξαχθούν στην κεντρική πλατεία της Πύλης, που βρίσκεται δίπλα από το Δημαρχείο, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Περισσότερες από 24.000 Ακαδημαϊκές Ταυτότητες έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet

Ξεπέρασαν τις 24.000 οι Ακαδημαϊκές Ταυτότητες που έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet. Συ…