Αρχική Άρης

Τζήμας Αλέκος  copy Του Αλέξανδρου Τζήμα.

Η ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων του Άρη Αγίας Μονής και της Πηγής που διεξήχθη την Κυριακή στο γήπεδο της Τοπικής Ομάδας, ξεκίνησε με τις καλλίτερες προϋποθέσεις  με άριστες καιρικές στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά όχι γηπεδικές.

Πριν από το παιχνίδι οι αρκετοί φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν μοντέρνα μουσική και φυσικά τραγούδια του αξέχαστου συμπολίτη τους Δημήτρη Μητροπάνου, αλλά και το ύμνο της ομάδας,  από τα ηχεία του γηπέδου έμπνευση της Διοίκησης του Άρη Αγίας Μονής.

Με την είσοδο των ομάδων των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο με τους νεαρούς παίκτες των Ακαδημιών της Τοπικής ομάδος, οι φίλαθλοι της Αγίας Μονής δημιούργησαν μια ωραία ατμόσφαιρα με βεγγαλικά, φωτοβολίδες με κίτρινο φόντο.

Στο περισσότερο διάστημα του ματς ο Άρης  Αγίας  Μονής ήταν κυρίαρχη με παίκτες ψυχωμένους να υπερτερούν κατά πολύ των αντιπάλων, και δίκαια κέρδισαν τους τρείς βαθμούς της νίκης που τους οδηγούν στην άνοδο στην Α’ Κατηγορία του πρωταθλήματος Ε.Π.Σ.Τ.

Η Πηγή δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα και οι παίκτες είχαν μέτρια απόδοση, χάνοντας φυσιολογικά, δυσκολεύοντας τον στόχο της ανόδου.

Να τονίσουμε ότι ένα σκληρό παιχνίδι και ανάγκασε τον κ. Κόντινο  να δείξει αρκετές κίτρινες κάρτες και μια κόκκινη στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Παρατηρητής του αγώνα εκπρόσωπος της ΕΠΣΤ ήταν ο κ. Άγγελος Βασιλείου

Παρόν ήταν και ο πρώην βουλευτής και δήμαρχος κ. Μιχάλης Ταμήλος.

Διαιτητής  Κόντινος (Τσακνής-Ννταλούκας)

  Φάσεις και γκολ

Στο 8’  Ο Μαντζώρος  μόνος του με τον τερματοφύλακα σουτάρει πάνω του χάνοντας σίγουρο γκολ.

Στο 26’ ο Πισκόγιας  πιάνει δυνατό  σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα βγαίνει μόλις άουτ.

Στο 40’ ο Κρούπης μετά από κόντρα πετυχαίνει γκολ ανοίγοντας το σκορ 1-0  για την ομάδα του τον Άρη Αγίας Μονής, κατόπιν από άστοχη έξοδο του Καπετανάκη.

Στο 61’ ο Καρατζάς  εκτελεί φάουλ η μπάλα μόλις άουτ από τα γκολπόστ του Πολυγένη.

Στο 74’ ο Ξαγαράς με κοντινό  πλασέ κάνει το 2-0.

Στο 78’ ο Ζήκος  από ευνοϊκή θέση χάνει μοναδική ευκαιρία για γκολ.

Στο 79’ Μετά από φάουλ του Ξαγαρά

αποκρούει με καταπληκτικό τρόπο ο Καπετανάκης.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΡΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΟΝΗΣ..  (Γκανάς)   Πολυγένης, Μπιλιάλης, Αργυρόπουλος, Σβώλος, Ζελενίτσας, Πισκόγιας, Μπαμπούρης, Τζερεμές(63’Βασιλείου), Κρούπης(77’Ζήκος), Φούκης (82’Κάλιας), Ξαγαράς.

ΠΗΓΗ  (Μπρισίνης)   Καπετανάκης, Παλαιοκρασάς, Ξαγαράς, Παύλου, Πανάγος, Μουρελάτος, (45’ Μαυρογιάννης), Λάζος, Μιχαήλ (54’ Καραντζάς), Τσίγγας, Στάμος (76’ Σδρένιας), Μαντζώρος.

DSC03595 copy

DSC03577 copy

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Σε υψηλό επίπεδο η εκπαίδευση των ειδικευόμενων Γενικών Ιατρών στο Ν. Τρικάλων…

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου Γενικής/Οικο…