Σάββατο, 4 Ιουλίου, 2026

29χρονη με συνεργό της, εξαπάτησαν 40χρονο στην Πύλη, μέσω διαδικτύου

- Διαφημήσεις -
- Διαφημήσεις -

Εξιχνιάστηκε απάτη μέσω διαδικτύου που διαπράχθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Πύλης 

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονης ημεδαπής και ενός άγνωστου μέχρι στιγμής συνεργού της

Εξιχνιάστηκε, από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης, περίπτωση απάτης που διαπράχθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Πύλης Τρικάλων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονης ημεδαπής και ενός άγνωστου μέχρι στιγμής συνεργού της.

Ειδικότερα, στις (19-07-2017) το πρωί, οι δύο δράστες εξαπάτησαν 40χρονο ημεδαπό, μέσω ηλεκτρονικής αγγελίας σχετικά με δήθεν πώληση κινητού τηλεφώνου, πείθοντάς τον να καταθέσει το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ, σε τραπεζικό λογαριασμό με στοιχεία δικαιούχου της 29χρονης και έκτοτε διέκοψαν κάθε επαφή με τον παθόντα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης.

- Διαφημήσεις -
Epilogi-banner
TEl-Panagiotu Xristakos-Aimilios-Nea A-Adamopoulos Tziortziotis-gif tegos-teletes
- Διαφημήσεις -
Pallantza-B-NEO Kalyvas-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%83 TIMBRADOS-Giotas-S Balkizas Kelari-gif
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Διαφημήσεις -

Δημοφιλέστερα