vreatania

Το κορίτσι μαζί με τον συνομήλικο φίλο της οργάνωσαν το έγκλημα σε φαστφουντάδικο. Μαχαίρωσαν 10 φορές τα θύματά τους ενώ αυτά κοιμόντουσαν. Στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ερωτικές πράξεις και παρακολούθησαν ταινίες σαν να μην συνέβαινε τίποτα

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από φρικιαστικό έγκλημα που συνέβη πριν λίγες εβδομάδες στο Λίνκολνσαϊρ, στη Βρετανία, είδαν το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή, όταν εφετείο του Λονδίνου ήρε την σχετική απαγόρευση, που αφορούσε και την ταυτότητα των δολοφόνων.

 Πρόκειται για την 15χρονη Κιμ Έντουαρντς και τον συνομήλικο φίλο της Λούκας Μάρκχαμ, οι οποίοι έσφαξαν την 49χρονη μητέρα του κοριτσιού και την αδερφή της ενώ αυτές κοιμόντουσαν στο σπίτι της οικογένειας, τον Απρίλιο.

Το ανήλικο ζευγάρι, το οποίο στη δίκη παρομοιάστηκε με τους Μπόνι και Κλάιντ, στη συνέχεια έκανε σεξ, μπάνιο και παρακολούθησε τέσσερις ταινίες με βαμπίρ.

Στα δύο παιδιά επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 17,5 ετών στο καθένα. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, τα δύο θύματα μαχαιρώθηκαν συνολικά δέκα φορές και η δολοφονία τους οργανώθηκε σε φαστφουντάδικο.

news247.gr από Guardian

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Ευχές της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφίας Ζαχαράκη

Download the PDF file . …