Αιμοδοσία Αφίσσα copy

Ο Ε.Μ. Σύλλογος Ροπωτού με κεντρικό σύνθημα:

«Έλα λοιπόν και συ…Χάρισε ζωή με λίγο αίμα»

& θεωρώντας ότι η αιμοδοσία είναι κορυφαία κίνηση αγάπης & βοήθειας  προς τον συνάνθρωπό μας, το σκοπό της ιερό & προσφορά ζωής που διακρίνει ανθρώπους με κοινωνική ευαισθησία, διοργανώνει  Εθελοντική Αιμοδοσία το Σάββατο 27 Αυγούστου & στον χώρο του Κέντρου Υγείας Πύλης, τις ώρες από 9:30πμ. – 12:30μμ.

Παράλληλα & στα πλαίσια της καμπάνιας του για την Αιμοδοσία, διοργανώνει την Δευτέρα  22 Αυγούστου στις 6:00μμ, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Πύλης, μικτό αγώνα βόλεϊ & κατόπιν λαμπαδηδρομία στην κεντρική οδό της Πύλης, στην οποία θα συμμετέχουν νέοι φορώντας μπλουζάκια & καπέλα με το σλόγκαν της Αιμοδοσίας.

Επίσης καθ’όλη την διάρκεια της εβδομάδας θα λειτουργεί περίπτερο στην κεντρική οδό της πόλης, απέναντι από τα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου, με πληροφοριακό υλικό, που ο κάθε πολίτης μπορεί να προστρέχει για οποιαδήποτε απορία & πληροφορία.

Να επισημάνουμε ακόμη πως  ο Ε.Μ. Ροπωτού διαθέτει Τράπεζα Αίματος για 14 χρόνια, που τηρείται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας & μέχρι σήμερα κατατέθηκαν & χορηγήθηκαν 400 φιάλες αίματος σε συνανθρώπους μας, χωρίς διακρίσεις!!!

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

ΔΑ Δ. Μετεώρων: Ο κ. Παπαχρήστος για ακόμη μια φορά εδοξάσθη κρυπτόμενος και εξευτελίσθη εμφανιζόμενος

Απάντηση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Μετεώρων στην ανακοίνωση της Δημοτικής Ομάδας «Ανοι…