Arxiki copy

Με την θεατρική παράσταση «Χαμογελάστε Παρακαλώ», ξεκίνησαν χθες Πέμπτη στην Πύλη οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, που θα συνεχιστούν έως & την Κυριακή 21 Αυγούστου.

Αν και με τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια χθες (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός) ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των διοργανωτών, απολαμβάνοντας μια ωραία παράσταση σε μια καταπληκτική αυγουστιάτικη «Πανσέληνη» βραδιά». Αν &  εκτεταμένη συννεφιά, το παιχνίδι της σελήνης με τα σύννεφα, απέπνεε κάτι το μαγικό!

Την παράσταση παρακολούθησε κι ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κώστας Μαράβας, που στον σύντομο χαιρετισμό του, αφού καλωσόρισε τον κόσμο, συνεχάρη όλους εκείνους που αφιερώνουν προσωπικό χρόνο για τον πολιτισμό & το κοινό καλό. Συνεχίζοντας ο Δήμαρχος δήλωσε πως ο Δήμος παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, θα είναι δίπλα στους Συλλόγους, ενώ τελειώνοντας κάλεσε όλους τους δημότες να στηρίξουν αυτή την «πολιτιστική» προσπάθεια των διοργανωτών, να παρευρίσκονται στις εκδηλώσεις, περνώντας παράλληλα ευχάριστα όλοι μαζί.

Μαζί του κι ο Αντ/ρχος Αγρ. Ανάπτυξης & Πολιτισμού κ. Κώστας Μπαλατσούκας ο οποίος στην σύντομη ομιλία του μεταξύ άλλων είπε πως για πρώτη φορά φέτος η διάρκεια της εμποροπανήγυρης είναι τεσσάρων ημερών, με στόχο την τόνωση της τοπικής αγοράς & την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων, ενώ κλείνοντας ευχαρίστησε τους συνδιοργανωτές των εκδηλώσεων, αλλά κι όλων των Συλλόγων για την συνδρομή τους στα τοπικά δρώμενα.

Ακόμη την παράσταση παρακολούθησαν ο Αντ/ρχος Τουρισμού-Παιδείας κ. Άρης Τζάνης, ο δημ. σύμβουλος Θανάσης Κωστάκης, η πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κα Μαρίνα Πανάγου ο πατήρ Δημήτριος Κατσαρός & φυσικά αρκετός κόσμος.

Να θυμίσουμε πως για απόψε Παρασκευή 19 Αυγούστου στις 9:00μμ & στον ίδιο χώρο, οι διοργανωτές ετοίμασαν «βραδιά Rock», για την νεολαία, αλλά & για όσους αισθάνονται νέοι.

Θα εμφανισθούν τα Rock συγκροτήματα FENCE & FOUR TRACK MIND.

 

DSCN5968 copy DSCN5939 copy DSCN5942 copy DSCN5943 copy DSCN5944 copy DSCN5949 copy DSCN5951 copy DSCN5955 copy DSCN5958 copy DSCN5960 copy DSCN5961 copy DSCN5963 copy DSCN5964 copy DSCN5965 copy DSCN5966 copy

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Τρεις αθλητές του ΑΠΣ ΤΡΙΚΑΛΑ, σε προετοιμασία με την Εθνική, ενόψει του Πανευρωπαϊκού

Τρεις αθλητές του ΑΠΣ ΤΡΙΚΑΛΑ κλήθηκαν σε προετοιμασία με την Εθνική ομάδα, ενόψει του Παν…