simorelis

Χρ. Σιμορέλης: Με αέρα νίκης και πρωτιάς

    Με αέρα νίκης και πρωτιάς γύρισε όλο το Νομό σπιθαμή προς σπιθαμή ο Χρήστος Σιμορέλης, υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Επισκέφτηκε χωριά, συναντήθηκε με φορείς και συλλόγους εργαζομένων.

Περιόδευσε σε δημόσιες υπηρεσίες, λαϊκές αγορές, συνομίλησε με παραγωγούς και συντοπίτες μας από όλες τις κοινωνικές ομάδες, όπως έκανε σε όλη τη διάρκεια της βουλευτικής του θητείας. Προτεραιότητα για τον υποψήφιο βουλευτή είναι τα Τρίκαλα. Όλη την τετραετία βρέθηκε στην πρώτη γραμμή για κάθε θέμα που αφορούσε τον Νομό και τους Τρικαλινούς. Έτσι και τώρα, ο Χρ. Σιμορέλης γύρισε όλα τα Τρίκαλα και ενημέρωνε παντού για τα πεπραγμένα και την προγραμματική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ταυτόχρονα άκουγε από κοντά τους προβληματισμούς, τις επισημάνσεις και τις σκέψεις όλων των πολιτών. Αυτοί είναι που τον τίμησαν με την ψήφο τους το 2015 και σε αυτούς απευθύνεται, με αίσθημα ευθύνης, για να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του.

     Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για την επόμενη ημέρα τόπου μας. Η ΝΔ θέλει να δώσει το μαξιλάρι των 37 δισ., που δημιουργήθηκαν από τις θυσίες του ελληνικού λαού, στους τραπεζίτες και να οδηγήσει τη χώρα σε πιστοληπτική γραμμή. Αυτό σημαίνει νέα αχρείαστη επιτροπεία, 4ο Μνημόνιο και εξωγενή εξάρτηση της χώρας. Παράλληλα, με την αποκάλυψη των επιστολών Καραμανλή φάνηκε η διγλωσσία και η αφερεγγυότητα της αξιωματικής αντιπολίτευσης γύρω από το Μακεδονικό. Επίσης θέλουν να ξεπουλήσουν τη ΔΕΗ, να εφαρμόσουν το ασφαλιστικό Πινοσέτ δίνοντας σε ιδιώτες την επικουρική ασφάλιση, μιλούν για επταήμερη εργασία και διάλυση της εργατικής νομοθεσίας.

     Ο ΣΥΡΙΖΑ σε πολύ δύσκολες συνθήκες κατάφερε να βγάλει τη χώρα από τα Μνημόνια με την κοινωνία όρθια. Σήμερα έχει κοστολογημένο και εφαρμόσιμο πρόγραμμά έτσι ώστε να βγούμε οριστικά από την κρίση, με δίκαιη ανάπτυξη, νέες ποιοτικές θέσεις εργασίας, δικαιότερη φορολογία και πιο αποτελεσματικό κράτος. Όλα αυτά με εντιμότητα, διαφάνεια προστατεύοντας την κοινωνική συνοχή.

     Στις εκλογές της Κυριακής συμμετέχουμε όλες και όλοι! Κρίνεται αν η Ελλάδα θα προχωρήσει μπροστά, στον δρόμο που άνοιξε η αριστερή προοδευτική διακυβέρνηση, ή θα γυρίσει πίσω, σε μια πολιτική που πλουτίζει τους λίγους, διατηρώντας σε συνθήκες μόνιμης λιτότητας τους πολλούς. Στηρίζουμε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και Χρήστο Σιμορέλη. Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας!

Download the PDF file .

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…