mARAVAS pIGI mOURIA (5)

 

Μία ακόμα περιοδεία του υποψηφίου Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα η προτελευταία είχε μεγάλη επιτυχία , αφού ο κόσμος των παραπάνω Κοινοτήτων τον υποδέχτηκε με αγάπη και πρωτοφανή ενθουσιασμό γεμίζοντας τους χώρους συγκέντρωσης, όπου παρακολούθησε την ομιλία του Δημάρχου Πύλης κ. Κ. Μαράβα και εκ νέου υποψήφιο.

Όπως και στις προηγούμενες περιοδείες του ανέφερε τις προσπάθειες της δημοτικής Αρχής παρά τις οικονομικές αντιξοότητες, τονίζοντας σε κάθε χωριό το σημαντικό έργο που έχει παράξει αυτή η δημ. Αρχή, αλλά και το υπόλοιπο που έχει ήδη δημοπρατηθεί και δρομολογηθεί και θα γίνει ορατό στην επόμενη θητεία της, τονίζοντας το πόσο σημαντικό είναι η επανεκλογή και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή, για να μπορέσει αυτή η έμπειρη δημοτική Αρχή να συνεχίσει την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Πύλης.

Τέλος αισιόδοξος για τη νίκη του συνδυασμού, δήλωσε ότι αυτή είναι δεδομένη από την πρώτη Κυριακή.

mARAVAS pIGI mOURIA (1) mARAVAS pIGI mOURIA (2) mARAVAS pIGI mOURIA (3) mARAVAS pIGI mOURIA (4) mARAVAS pIGI mOURIA (6) mARAVAS pIGI mOURIA (7) mARAVAS pIGI mOURIA (8) mARAVAS pIGI mOURIA (9) mARAVAS pIGI mOURIA (10) mARAVAS pIGI mOURIA (11)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

«Πασχαλινές» ευχές, από το ΅Επιμελητήριο Τρικάλων