diariksi

Όπως μας καταμαρτυρούν κάτοικοι, αυξημένα είναι τα κρούσματα κλοπών που παρατηρούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα, στην περιοχή του Δήμου Πύλης και πιο συγκεκριμένα στο Δροσερό, αφού σε χρονικό διάστημα 15 ημερών τέσσερις νέες περιπτώσεις κλοπών σε οικίες σημειώθηκαν κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι διαρρήκτες αφού πρώτα βεβαιωθούν ότι απουσιάζουν οι ιδιοκτήτες κόβουν την παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος και στη συνέχεια παραβιάζοντας είτε την εξώπορτα, είτε τα παράθυρα, εισέρχονται εντός της οικίας και αφαιρούν από χρήματα, χρυσαφικά καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα που πιθανόν να μπορούν να πουλήσουν στη συνέχεια.

Η δράση τους δεν σταματάει εδώ, αφού έχουν αναφερθεί και περιπτώσεις προσπάθειας διάρρηξης αυτοκινήτων, χωρίς επιτυχία. Η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο, με τους κατοίκους, οι οποίοι πλέον παρά την παρουσία της αστυνομίας στην περιοχή, να λένε πως θα πάρουν οι ίδιοι την κατάσταση στα χέρια τους, για να προστατεύσουν τόσο τις περιουσίες τους, όσο και την σωματική τους ακεραιότητα, αφού οι διαρρήκτες εμφανίζονται να μην πτοούνται ακόμα και από την παρουσία της αστυνομίας, ενώ φοβούνται ότι θ αρχίσουν να μπαίνουν και σε σπίτια τα οποία κατοικούνται.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Μας στέλνουν τις ευχές τους!!!

  …