Pialeia Arxiki

Από νωρίς τα ξημερώματα νέο κύμα κακοκαιρίας «χτύπησε» με χιονοπτώσεις το Δήμο Πύλης & όλο το Νομό, χωρίς προς το παρόν να αναφερθούν κάποια προβλήματα. Η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά στους κεντρικούς οδικούς άξονες, αλλά & στις διαδημοτικές οδικές αρτηρίες, με τα μηχανήματα του Δήμου να έχουν πιάσει από νωρίς δουλειά, εκχιονίζοντας αρχικά τους δρόμους που συνδέουν τις Τ.Κ. του Δήμου, ενώ κατόπιν θα προβούν σε εκχιονισμούς & εντός των οικισμών.

Το ιδιαίτερο της σημερινής χιονόπτωσης είναι η «ποιότητα» του χιονιού, το οποίο αυτή τη φορά είναι αρκετά νερουλό, με αποτέλεσμα να βαραίνει επικίνδυνα & σε μικρή ποσότητα. Με πέντε εκατοστά χιόνι που έπεσε σήμερα, αναφέρθηκαν περιστατικά με κορμούς δέντρων που δεν άντεξαν το βάρος του χιονιού, αλλά & συχνές διακοπές ρεύματος σε αρκετές Τ.Κ. του Δήμου Πύλης, που οφείλονται & αυτές στο βάρος του χιονιού στις καλωδιώσεις της ΔΕΗ.

Όσον αφορά τις προβλέψεις για τον καιρό τις επομένες ημέρες, αυτές κάνουν λόγο για παρόμοιες συνθήκες, με χιονοπτώσεις, χιονόνερο & βροχές έως & την ερχόμενη Κυριακή.

 

kairos 1 kairos 2 kairos 3

 

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Αποζημιώσεις 38 εκατ. ευρώ από τον ΕΛΓΑ για ζημιές φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου του 2023…

Αυγενάκης: Η κυβέρνηση με συνέπεια βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών Καταβάλλονται, σήμερα,…