Tourism_Awards_2016_a copy

Μαχιά Βάσω 2Της Βασιλικής Μαχιά.

Την προηγούμενη Τετάρτη, 6 Απριλίου, η εταιρεία τουριστικής προβολής της Καλαμπάκας ,«Visit  Meteora», απέσπασε χρυσό βραβείο στην ετήσια απονομή των Greek Tourism Awards, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Στα Greek Tourism Awards βραβεύονται  οι βέλτιστες πρακτικές επιχειρήσεων και φορέων σε όλους τους επιμέρους τομείς του Travel, Hospitality & Leisure και οι πρωτοβουλίες, οι οποίες ενισχύουν την καινοτομία και την ποιότητα του ελληνικού τουρισμού.

Η «Visit Meteora» απέσπασε χρυσό βραβείο στην κατηγορία « Destination Management –  Ανάδειξη σημείου φυσικού κάλους / πολιτιστικού ενδιαφέροντος» .

Ακολουθεί το συγχαρητήριο μήνυμα του αντιδημάρχου Τουρισμού και Αθλητισμού Καλαμπάκας, κ. Β. Ράντου προς τη «Visit Meteora».

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στην εταιρεία τουριστικής προβολής της πόλης μας VISIT METEORA για την κατάκτηση του χρυσού βραβείου στην Τελετή Απονομής των Tourism Awards 2016 στην κατηγορία Destination Management  – Ανάδειξη σημείου φυσικού κάλους / πολιτιστικού ενδιαφέροντος .

Τέτοιες ιδιωτικές πρωτοβουλίες αποτελούν λαμπρά παραδείγματα και συμβάλουν τα μέγιστα στην προώθηση και την ανάπτυξη της περιοχής μας.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β. ΡΑΝΤΟΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…